Lehet, hogy elvetélt? Vagy más okozza ezeket a tüneteket?
3. és 5. vagyok. Velem már megtörtént, szóval nem csak úgy írom amit gondolok. Nekem is úgy kezdődött, hogy véreztem egy icipicit, de tényleg 1-2 csepp. Elmúlt. Ez volt hétfőn. Szombat reggel arra ébredtem, hogy eszméletlenül görcsölök, elmentem wc-re, és szó szerint ömlött belőlem a vér... Bementünk a kórházba, azonnal uh, de akkorra már késő volt. NE késlekedjen a tesód, mert könnyen úgy járhat mint én. A gyógyszer segíthetne megtartani a babát. NE tököljön otthon, induljon, amíg nem késő!!!!
2012. márc. 22. 13:51
12/58 A kérdező kommentje:
Beszéltünk egy megbízható védőnővel, hívtuk a kórházat is, h ki tudná fogadni és azt mondták felesleges bemennie, mert itt neki nem fognak ilyen gyógyszereket írni.
7 vagyok és voltam már terhes hároszor.
Mi az,hogy nem fogadjá? Én még ilvet nem hallottam.
Hol élsz te?
2012. márc. 22. 13:52
az első amit az orvos az ember fejébe veramikor kiderül,hogy terhes, hogy azonnal korház, ha vérezni kezdene
2012. márc. 22. 13:53
Velem már párszor előfordult, és vetélés lett a vége mindnek. Menjen be a kórházba, mert még egy babát el fog veszíteni, ha húzza az időt. Még tudnak segíteni, kap gyógyszert, és ha nem a baba beteg, akkor meg tudják menteni a bogyókkal. Ne viccelj, olyan nincs, hogy egyből tolnak a műtőbe, ugyan már.
2012. márc. 22. 13:53
16/58 A kérdező kommentje:
Olvassátok már el a 2. kommentemet is. Sajnos Ózdon élnünk és azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Nem tudnátok valakit ajánlani, aki felírná a gyógyszert?
hívjátok a nővéred orvosát,vagy az első nőgyógyászt a telefonkönyvből.
2012. márc. 22. 13:56
Akkor sürgősen hívjatok fel egy magánorvost, de ilyet én még nem hallottam, azért 7 hetesen már nem annyira kicsi a terhesség, én is 7 hetes vagyok, és mivel megint begörcsöltem, meg barnáztam, kaptam Utrot, és minden rendben azóta. Főleg ha volt már vetélése, pláne fel szokták írni az Utrot/Duphastont.Ne hagyjátok magatokat, ha akarja a babát,akkor harcoljon érte! Hol laktok?
2012. márc. 22. 13:57
Azért Ózd nem a világ vége, vagy külföld, ahol senki nem harcol a babáért az első trimeszterben.
Menjen magándokihoz, ha fizet, és még nem késő, fpg kapni gyógyszert.
Egyébként a kérdésedre a válasz igen, vagy elvetélt, vagy még folyamatban van. Ha csak ücsörög, azzal aláírja a gyermeke halálos ítéletét.
31 hkm, akinek szintén volt már vetélése
2012. márc. 22. 13:59
Nálam tegnap reggel történt ugyanez.
Bementem a kórházba, uh-n megnézték, de nálam nem egészséges a baba (szabálytalan a petezsák), holnap missed ab.-al műtenek, még vérzek sajnos. 6+4 hetes volt. :-(
Nekem 2 éve született egy egészséges kislányom.
Nem elkeseríteni akarlak az én esetemmel!
A legjobb, ha bemegy a kórházba, hátha még meg lehet menteni a babát, de minél később megy be, annál kevesebb az esély, hogy a baba életben marad!
2012. márc. 22. 14:02
Kapcsolódó kérdések: