Lehet, hogy elvetélt? Vagy más okozza ezeket a tüneteket?
Egy vetélés után, kötelesek felírni gyógyszert pláne ha vetélésre utaló jelek vannak. Tessék bemenni a kórházba és megmondani nekik,ha nem tesznek meg mindent,hogy megmaradjon a baba akkor beperlitek a kórházat!
Nincs más mese, tessék kiállni a jogaitokért ha emelt hangon akkor is. Lássák,hogy nem féltek.
Másik lehetőség: üljetek autóba ,vagy vonatra és a legközelebbi másik kórházba bemenni.
Ne halogassátok. Én is az első babámat így vesztettem el, pedig voltam orvosnál, és csak rutascorbint adott a vérzés csillapítására. Hibázott és lehet ezért ment el a babám. Még egyszer nem engedném!!!
Mi az, hogy nem írnak fel gyógyszert?!
Volt ultrahangon már?
Legalább nézzétek meg uh-n, hogy a babával minden rendben van-e, egyből nem fogják műteni, én is 2 napra rá megyek missed ab.-ra, mint ahogy az orvosnál voltam!
10 es válaszoló vagyok hát ez elég szomorú,hogy ilyen az ellátás nálatok :S Nekem is sajnos az első babám elment és ahogy a másodikkal halvány + lett a tesztem már mennem is kellet a dokihoz és írta fel az utrot.
Nagyon sajnálom a nővéredet.
Legalább egy uh-ra menjen be a kórházba. Én is véreztem a 8. héten, mint kiderült azért, mert a méhlepény rálógott a méhszájra. Gyógyszert nem kaptam, szigorú fekvés 2 hétig, utána minden rendben volt.
Ha gond van így is, úgy is be kell menni a kórházba.
Majd írd meg mi történt. Drukkolok!
Ezek szerint Ózdon lazán hagyják elvetélni a kismamákat???
Ez érdekes számomra...komolyan ilyet még nem is hallottam!
Nem akarok vészmadár lenni de barna folyás...majd később görcs és vérzés...NAGYON NEM JELENT JÓT!
Ha a testvéred nem kap azonnal orvosi ellátást valamilyen úton-módon akkor lehet hogy estére vagy holnapra már nem is lesz terhes mert a méhéből kiürül minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!