Nem tudtam, hogy terhes vagyok? Mit gondoltok erről?
Na látod ez a bizonyíték arra,hogy a gyerek úgy is rendben kijön,ha nincs túllihegve a terhesség.Ennyi.
Ha nem akarod,hát ne hidd el,ez meg a másik ennyi.
Nekem a rugdosás a furcsa, hogy azt nem érzik.
Aki a vérzést említette: VAN OLYAN, aki NORMÁLISAN vérzik terhesség alatt is. Itt, ezen a fórumon is nem egy ilyen anyuka írt, akinél NEM volt kevesebb a vérzés terhesség alatt. Ritka, de van ilyen. Tévhit, hogy mindenképpen más.
Nekem az a furcsa egyedül, hogy nem érezte a rúgásokat. Illetve bocsánat, nem egyedül csak ez. A másik az, hogy az elhízás a nők nagy résznél egy plötty, redős hasat eredményez, nem egy kemény és gömbölyű pocakot....pláne nem olyat, amiben rugdos valami.......vagy talán azt hitték hogy a kaja rugdos?
Sem várandósként, sem orvosként nem hiszem el.
A. Az a gyerek mozog, semmivel nem összetéveszthetően.
B. A pszeudo menstruáció, azaz a terhesség végéig jelentkező menstruációszerű vérzés klinikai, TANKÖNYVI ritkaság. Pecsételés, enyhe vérzés, vagy extrém erős vérzés pár napig, esetleg pár nap szünettel, de hetekig egybefüggő vérzés - ezek azok, amelyek jelentkezni szoktak.
C. A terhességgel összefüggő fiziológiai változásokat nem észrevenni - bocsássatok meg de szerintem borzasztó ostobaságra és tájékozatlanságra vall.
33 hetes kismama
nem mindig egészségesek, én láttam olyat, aki még 1 hónapot kórházban volt. Csak a hangsúly nem azon volt, hanem, hogy utána egészségesen, boldogan éltek.
Nem fogják a tragédiákat közvetíteni, akkor többen nem néznék, mert megrázná az eset. Arról nem is beszélve, hogy egy nagyon problémás esetet, esetleg halálos kimenetelűt senki sem mesélne el szívesen a tévében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!