Nem tudtam, hogy terhes vagyok? Mit gondoltok erről?
Egy időben én is néztem belőle pár részt. Bizarr, de nem kizárt. Mindenesetre én nem ebbe a kategóriába tartoztam.... vad irigységgel töltött el a gondolat, hogy van, aki nem émelyeg, nem ég a gyomra, nem hízik 15 kilót, nem lesz kétajtós szekrény méretű pocakja és emellett buli-fanta-haverok életet él és nem kell hülye vizsgálatokra vonszolnia magát bálnamérettel.
Ami pedig az orvosi ellenőrzés szükségességét illeti: kidobott pénz ezek szerint.:-)) (na jó, tudom, hogy nem)
pszichológiailag teljesen magyarázható, elfogadható esetek.
És a gyereknek,a terhességnek csak nagyon kevés esetben van szüksége orvosra.Mit gondolsz az elmúlt 20 ezer évben mindíg volt orvos egy ultrahanggal és vitaminokkal a terhes nő mellett?
Az a szomorú,hogy ma már anők azt képzelik, hogy csak speciális ellátás mellett lesz egészséges a gyerek
Én ezt sosem hittem el és nem is vagyok hajlandó elhinni.
Aki vérzik is terhesség alatt, az sem annyit vérzik, és nem úgy, hogy az a menstruációval összekeverhető legyen, már itt bukik a dolog, de a továbbiak főleg.
Láttam,érdekes.
Főleg,hogy már akkor se tűnik fel nekik,mikor szülnek.És igen,főleg azoknak,akiknek nem az első gyerek.
Aki esetleg nem látta,valami ilyesmi a szlogenje,hogy "nincs súlynövekedés,menstruáció elmaradás,nincsenek tünetek,nem nő meg a has stb.....
Hogy a gyerek egészséges,számomra nem furi.És úgy,hogy közben fogyasztó tablettát szedtek,sportoltak,szoliztak,dolgoztak,fizikai munkát végeztek,mert ez régen is így volt,természetesen nem a szoli,de nem szedtek semmilyen "magzatvédő vitamint" nem jártak orvoshoz,mégis egészséges gyerekek születtek a háború idején is,mikor nem volt mit enni és nem ritkán koncentrációs táborokban is.......
Az már érdekesebb,hogy mind 19 éves,mikor a második gyerek születik:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!