Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok, ma megyek...

16 hetes vagyok, ma megyek 4d-re. Van itt olyan kismama, akinek ennyi idős terhesen meg tudták állapítani a baba nemét?

Figyelt kérdés
Mindegy ám mi lesz, de annyira be vagyok sózva! XD
2012. márc. 20. 06:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok! Hát nagyon fiúcska gyanús, aludt, és hátat fordított, de a szonográfus fiúra tippelt. Azt mondta, ez még korántsem biztos, mert nem tárta szét a lábait, még nem biztos. Belebújt a méhlepénybe, és nem akart előbújni. :)

Íme Ő: [link]

2012. márc. 20. 19:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon fiús pofija van, tisztára mint a párom :)
2012. márc. 20. 19:19
 23/26 nini24 ***** válasza:
Egyem meg a drága arcocskáját :))) Sztem finomak a vonásai, akár csaj is lehet ;)))
2012. márc. 21. 15:11
 24/26 A kérdező kommentje:

Hát képzeld! Nem nyugodtam, és ma elmentem a kórházba 4D-re, ott meg azt mondta az ismerősöm, hogy 80 százalékban kislány. Össze vissza nézte, és nem látott kukit. Most nagyon boldog vagyok ám!

Még jól le is szúrt, hogy miért mentem máshová, mert ott nem képzett szonográfus van, hanem csak röntgen asszisztens.

Szóval a tegnapi csak pénzkidobás volt....:)

2012. márc. 21. 17:25
 25/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok, ha még jár erre valaki, tegnap voltam sima uh-n, (18 hetesen)mert amnio után egy héttel megnézik, hogy rendben van-e a baba.

Most már tényleg kislány, fotót is kaptam a nuniról XD

2012. ápr. 3. 19:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot a kicsi lányhoz és boldog babavárást! :)) Nekem már van egy kicsi lányom,most kukis van a pocakban :) 17h km
2012. ápr. 3. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!