16 hetes vagyok, ma megyek 4d-re. Van itt olyan kismama, akinek ennyi idős terhesen meg tudták állapítani a baba nemét?
Nekem a 12 és 16 hetesen is kisfiút mondtak. Ma megyek a 20 hetesre. Azért én is kíváncsi vagyok.
Hozzáteszem, én nem voltam 4d-n és nem is tervezem.
20hkm
Nagyon jó! Gratulálok!
Bízom benne, hogy látszik majd!
Szerintem a 4D nagy élmény:-) Nem szabad kihagyni.
Persze, ha valaki nem tudja finanszírozni, meg lehet természetesen érteni.
Kérdező: Majd megírod?
Nálunk a 16 hetesen mondta a doki, hogy az egyik fiú, a másik nagy valószínűséggel lány. És így is maradt:-)
ikrek anyuja
Nekem 17 hetesen sima UH-n mondták, hogy kislány. Azóta voltunk 4D-n is, ott is kislány. Mostmár csak az lesz :). De szerintem baba függő, hogy mutatja-e magát éppen, vagy takarja.
32 hkm.
Ha nem takargatja magat a baba, nem huzza a laba koze a koldokzsinort, akkor siman meg tudjak mar mondani. 2d-sen is meg tudnak mondani, ha ezek a feltetelek teljesulnenek. :)
Mi is 16 hetesen voltunk 4d-n, 2d-re is csak fizetosen tudtunk volna menni, ugyhogy inkabb mentunk 4d-re es siman megmondtak, azzal kezdtek kb, hgoy megneztek a nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!