Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok, ma megyek...

16 hetes vagyok, ma megyek 4d-re. Van itt olyan kismama, akinek ennyi idős terhesen meg tudták állapítani a baba nemét?

Figyelt kérdés
Mindegy ám mi lesz, de annyira be vagyok sózva! XD
2012. márc. 20. 06:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hát csajok, nagyon köszönöm, mindenképpen megírom ha megjöttem.

Nagyon jó barátnőm a szonográfus a kórházban, de a 12 heti ultrahangon nem mondott semmit, pedig itt Ő a legjobb.

Mondtam neki, hogy mindenki azt mondja fiúcska lesz, a párom is, erre Ő csak ennyit mondott: "csak nehogy nagyot nézzenek" :) Szóval nem tudom mire gondolt :Titkon kislányt szeretnék, már csak azért, mert a lányom két és fél éves, és hát az összes rucija el van rakva :)

A fiam 10 éves, ő nagyon öcsit szeretne.

Szóval mindegy, csak ne legyen baja, egészséges legyen, de azért titkon reménykedek :)

Mindenképpen írok délután, remélem megmutatja magát.

Ment a zöld kéz mindenkinek!

2012. márc. 20. 08:59
 12/26 timszy25 ***** válasza:

Szia!

Én is 16 hetesen voltam 4d-n és megmondták hogy kisfiú lesz.Bár csak a vizsgálat végén mert az elején végig háttal volt.

Sok sikert neked és majd írd meg hogy mi volt.

2012. márc. 20. 10:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek, természetesen megírom este felé :)
2012. márc. 20. 11:19
 14/26 nini24 ***** válasza:
Mi is 15 hetesen voltunk 4D-n és szinte egyértelműen mutatta a nuniját! :)) Aztán a 19. héten 2D-n is, és a 25. héten 4D-n pedig szétrakott lábakkal lubickolt :))))
2012. márc. 20. 12:18
 15/26 A kérdező kommentje:

Utolsó! De jó! Remélem nekem is a nuniját mutogatja majd. XD

Remélem lányka, bár már mindenki belém beszélte a fiúcskát :)

2012. márc. 20. 12:24
 16/26 anonim ***** válasza:

14 hetesen voltunk 4D-n, egyértelműen megmondták, hogy fiú. :)

31 hkm

2012. márc. 20. 12:47
 17/26 anonim ***** válasza:

18 hetesen 2d-s uh-n,genetikán mondták meg hogy kisfiú.

reggel 8 kor a dokim is megnézte,hogy minden rendben van-e a picimmel,de ő akkor nem látta mert nagyon takarta magát.

11 órakor nézték a genetikán,ott pedig úgy kezdte a doki,hogy ha kíváncsiak vagyunk a nemére,akkor most pont meg tudja mutatni,mi van a lábacskái között...egyértelműen látszott a kicsi fütyköse:)

Most pedig már itt aluszkál a vállamon a 4 hónapos kis trónörökös.:)

2012. márc. 20. 13:19
 18/26 anonim ***** válasza:
Elsőm nem mutatta magát ilyenkor, de a másodikom igen :)
2012. márc. 20. 13:30
 19/26 anonim ***** válasza:
én már megjöttem a 4d-ről, én 15 hetes 4 napos vagyok és még én is láttam a kukiját :))) írd meg neked hogy sikerült!
2012. márc. 20. 18:06
 20/26 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nos, ma megint mutatta magát, egyértelműen fiúcska. Sajna képet nem tudott a dokim csinálni az arcáról, így kaptunk fotót a fütyiről :)

2012. márc. 20. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!