16 hetes vagyok, ma megyek 4d-re. Van itt olyan kismama, akinek ennyi idős terhesen meg tudták állapítani a baba nemét?
Hát csajok, nagyon köszönöm, mindenképpen megírom ha megjöttem.
Nagyon jó barátnőm a szonográfus a kórházban, de a 12 heti ultrahangon nem mondott semmit, pedig itt Ő a legjobb.
Mondtam neki, hogy mindenki azt mondja fiúcska lesz, a párom is, erre Ő csak ennyit mondott: "csak nehogy nagyot nézzenek" :) Szóval nem tudom mire gondolt :Titkon kislányt szeretnék, már csak azért, mert a lányom két és fél éves, és hát az összes rucija el van rakva :)
A fiam 10 éves, ő nagyon öcsit szeretne.
Szóval mindegy, csak ne legyen baja, egészséges legyen, de azért titkon reménykedek :)
Mindenképpen írok délután, remélem megmutatja magát.
Ment a zöld kéz mindenkinek!
Szia!
Én is 16 hetesen voltam 4d-n és megmondták hogy kisfiú lesz.Bár csak a vizsgálat végén mert az elején végig háttal volt.
Sok sikert neked és majd írd meg hogy mi volt.
Utolsó! De jó! Remélem nekem is a nuniját mutogatja majd. XD
Remélem lányka, bár már mindenki belém beszélte a fiúcskát :)
14 hetesen voltunk 4D-n, egyértelműen megmondták, hogy fiú. :)
31 hkm
18 hetesen 2d-s uh-n,genetikán mondták meg hogy kisfiú.
reggel 8 kor a dokim is megnézte,hogy minden rendben van-e a picimmel,de ő akkor nem látta mert nagyon takarta magát.
11 órakor nézték a genetikán,ott pedig úgy kezdte a doki,hogy ha kíváncsiak vagyunk a nemére,akkor most pont meg tudja mutatni,mi van a lábacskái között...egyértelműen látszott a kicsi fütyköse:)
Most pedig már itt aluszkál a vállamon a 4 hónapos kis trónörökös.:)
Első vagyok.
Nos, ma megint mutatta magát, egyértelműen fiúcska. Sajna képet nem tudott a dokim csinálni az arcáról, így kaptunk fotót a fütyiről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!