Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véleményekre lennék kiváncsi...

Véleményekre lennék kiváncsi a közelgö babám születése miatt? A neme miatt!

Figyelt kérdés
van egy orvos akit nem nevezek meg pedig jó lenne,mert kibas....túlbunkó,3-szor nézte a babát idáig uh.-on,de mindegyiknél azt mondta lehet hogy fiú,de nem biztos,takarásban van,meg nem látja(de azért ő fiúnak mondja)nem tudom hogyan??!!csak annnyit mutatott a monitoron hogy tessék nézzem meg ,de azt nem mondta hogy mit ,hol,nézzek!!!csak egy kerek gömb alakút láttam egy nagyobbkerek valami melett,hát az akisebb lehetett a herezacsi???lehet hülyén meg összevissza fogalmaztam,de most jobban nem tudom leírni,mert márt tiszta ideg vagyok a férjemmel együtt!!!!annyira nem törödöm volt az orvos,pedig anyukám is bent volt és ö is rákérdezett,de mintha fogoval kellett volna szót kihúzni ebböl aszép orvosból!!!légyszike mondjatok valamit,hogy vajha milyen nemü lehet a baba,tudom az egészség a lényeg,meg miegymás,de nagyon boldog lennék,ha fiú lenne!!!
2012. márc. 18. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúnak látom.Á,bocsi,várj csak,inkább kislány!Hát,nem vagy egyszerű,az biztos.Én is jót mosolyogtam...11hkm
2012. márc. 18. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

100% biztos vagyok benne, hogy 50%, hogy fiú!!!

túlbunkó doki? nem törődöm doki? pedig anyukád is ott volt? ez vicc, komolyan :)

2012. márc. 18. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nehéz a vége, de nem vagy te iciripicirit hisztis? Most szerinted mi miből tudjuk hogy lányod vagy fiad lesz? És ezért bunkó a doki?
2012. márc. 18. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

A mi UH képünkön is így nézett ki a fiam, mint ahogy a kérdező leírta, a zacsi. :)

Valóban szeretnétek tudni, érdemes másik UH-ra elmenni, esetleg magánba.

Miért ne szeretné tudni? Azért nem mindegy hogy szülés előtt már kész a baba-szekrény, kiságy. Vagy legyen minden fehér semleges színű??

2012. márc. 18. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy szeretné tudni, hanem hogy nem érti meg hogy nem mindig látszik. Amúgy meg van semleges szín a fehéren kívül is.
2012. márc. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!