Összefüggésben van-e a baba pocakban való napi ritmusa a születése utánival?
Én is ezt tudom mondani, amit az első válaszoló írt!
Nagyon nyugis lányunk volt terhesség alatt és most is, mióta megszületett (6 hónapja).
Viszont nővérem fia a hasban nagyon nyugodt gyermek volt. Rugdosott, amikor "Kötelező" volt. Egyforma terhességünk is volt szinte :))
Unokaöcsém ahogy megtanult járni egy ördögfióka lett. Most 4 éves, de 3 percig nem marad meg.. hát ez van .))
igen
ö még nem tesz különbséget a nappal és az éjszaka között mert a pocakban sem volt
szépen lassan meg fog változni majd és átalakul
nálunk is az volt h mindegyiknek este és reggel volt egy aktívabb időszaka pont mint bent
A lányom a pocakban rendkívül nyugodt volt, nem rugdosódott sokat, durva sem volt. A frontokat mindig megérezte, akkor vagy meg sem moccant, vagy egész nap pörgött.
Most is így van. Alapjáraton egy rettentő nyugodt kislány, de ha front van, akkor jajj...
3,5 éves nagylányom egy sajtkukac volt a hasamban, és főleg este volt nagyon fürge, de a nap 24 órájában éreztem. És mióta megszületett sem áll meg egy pillanatra sem, és este 11 előtt nem tudom elaltatni, teljesen mindegy, hogy mikor kel reggel és alszik-e du.
Most 23 hetes vagyok, és a 2. lányom is ugyanezt csinálja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!