Ma kijött az aranyerem, nagyon aggódom, mert első lányom születése után 6 héttel ugyanilyen panaszokkal felvágtak. Mit tehetnék? 40+4
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nekem 32 hetesen jött ki. Nagyon brutál volt. Itt a doki csak kenceficét adott rá de semmit nem javult. Aztán elmentem egy proktologushoz, ö visza nyomta a dionyi méretu aranyeremet és sos vizes gézlappal kellet pár napig borogatnom. Amikor már csipte a fenekem a so, akkor Venoruton gélt tettem a sima vizes gézlapra. Nagyon surun cseréltem. Fél liter vizhez 4 evökanálnyi sot kellett tenni.
2/6 anonim válasza:
Jaj szegénykém én nagyon együtt érzek veled.Bármikor szülhetsz és utána borzasztó hogy nem elég a varratot elviselni,még az aranyér is ott van.Nekem a második szülésnél pont szülés közben jött ki és még gátat is vágtak.A kórházba reparont adtak,az enyhítette.Nagyon jó,hatásos.Még most hamar kezd el reparonnal kenni.Én Detralexet is szedtem mellé.
3/6 anonim válasza:
Jó tapasztalatok vannak aranyérre az FLP Lipsével, Gelly (zöld) krémjével,vagy Firstjével
4/6 anonim válasza:
És hogy vagy/vagytok? Gondolom már megszületett a baba. Mi van most az aranyereddel? Hogy bírta a szülést? És Te?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves érdeklődést. Megszületett egy hete Barnabás fiam. Aranyerem továbbra is megvan, reparont használok nem túl sok eredménnyel. Szerencsére még nem trombotizált be, remélem nem is fog...
2012. márc. 23. 12:59
6/6 anonim válasza:
Gratulálok a babához! És jobbulást az aranyerednek!
Nekem még kb másfél hetem (elvileg már annyi sincs) van a szülésig. Nagyon aggódom, hogy ki fog jönni nekem is az aranyerem és azzal tovább szenvedek majd, mint a gátmetszéssel. A "nagy fiamnál" is így volt.
1-es és 4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!