Több apró cisztát találtak a petefészkemben, és a menstruációm se rendszeres, pedig már 4 éve megjött az első. Elmenjek ezekkel a panaszokkal nőgyógyászhoz?
Szia!
Nekem is volt mindket petefeszkemen ciszta, de 5 honap fogamzasgatlo tabletta szedese, (amit az orvos irt fel!)helyre hozott:)) Szoval amikor 5 honap utan mentem a dokihoz nagy orommel vettem tudomasul, hogy se hire, se hamva a cisztacskaimnak amik eleg nagyok voltak! Azota sincs olyan nagy fajdalmam a mensinel!
Ne izgulj, inkabb menny dokihoz mert komolyobbra is fordulhat! Sok sikert
1. még szűz vagy ha nem hatolt be pénisz a hüvelyedba, az más kérdés hogy a szűzhártyád sérült-e
2. az teljesen normális lehet ha 4 év után nem állt még be a menstruációd, ez mindenkinél más és a 4 év még nem sok idő
3. mindenképpen menj el nőgyógyászhoz a cisztáid miatt, hogy mi a helyzet eltűntek, kiújultak vagy mi van, és esetleg azt is megemlítheted a dokinak hogy nem rendszeres, mert fogamzásgátlóval beállhat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!