Volt olyan akinek barnázása volt az első trimeszterben végig, és egészséges babája született? Többi lent.
Figyelt kérdés
Légy szíves csak olyan írjon, akire érvényes, eléggé el vagyok keseredve így is! Köszönöm! Méhszájpolipot szedett le 8 hetesen a dokim, mert szerinte attól volt. De 4 nap után is csak maradt a barnázás.:( Szedem az utrogestant 2X1-et magnéziummal. VÁrom, hogy a méhszáj összezáruljon, mert a poliptól nyitva volt eddig. Volt már v.ki hasonló helyzetben? Nagyon félek, de remélek és bízom a legjobbakban!2012. márc. 11. 16:13
1/7 anonim válasza:
Nekem "csak" hétig volt barnázás, nem szedtem rá sem gyógyszert sem magnéziumot, és nem volt semmi gond.
Lehet, hogy neked tényleg a polip miatt van, még akkor is ha már eltelt 4 nap a leszedése óta, hisz csak birizgálták a méhszájadat, és annak lehet ilyen hatása. Másik terhességemnél 6 hetesen vettek kenetet rákszűréshez, és utána néhány napig volt kis barna folt, valószínű, hogy amiatt, mert terhesen érzékenyebb a méhszáj. Tudom, hogy nehéz, de ne idegeskedj, azzal nem használsz. Nyugodj meg, pihenj, gondolkodj pozitívan, te minden tőled telhetőt megtettél.
2/7 anonim válasza:
5 hetes voltam, amikor először elmentem dokihoz, hogy terhes vagyok. (ekkor csak, hogy megállapítsa) utána 7 hetesen, 8 hetesen és még 12. hét előtt is. Én nem csak barnáztam, rendesen tisztaságit kellett betennem. Rutascorbint kaptam rá 2X1-et. (gondolom, most ugyanaz az Utro) Teljesen makk egészséges 1/10-es 10/10-es apgar értékkel született meg 3810 grammal és 51 cm-rel, lassan 5 éve. :) Ne aggódj, pihenj sokat ha tudsz. Én dolgoztam mellette, egy hét volt amit szigorúan fekvéssel töltöttem otthon. A munkahelyemről vittek haza délben, mert bevéreztem. Ez volt a 7. héten. Ultrahangot csináltak és nem találtak semmit, legalábbis nem bentről véreztem. A 12. hét után megszűnt, utána gyakori visszatérő tünetem volt az orrvérzés, amire szintén kellett szednem az imént említett gyógyszert. Minden rendben lesz. :)
3/7 anonim válasza:
Unokahúgom vérzett az első hetekben.
Ágynyugalom és igenis végül egészséges kisbabája született.
4/7 anonim válasza:
Ja és rengeteg vitamint szedett magnéziumot,vasat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez sokat segített! Pozitívan állok a dolgokhoz, de mikor pisilni megyek, sajna néha látom a barnázást, elkeseredek! Szerintem is a polip leszedése miatt van, és remélem mielőbb elmúlik! Még egyszer köszönöm a kedves szavakat!
2012. márc. 11. 18:08
6/7 anonim válasza:
kb.10hetes voltam, amikor abbamaradt a barnázás (hematóma miatt). 4x2 utrogestant szedtem, aztán fokozatosan kellett csökkentenem az adagot. emellett magnézium, C-vitamin, palástfű tea a 12.hétig. egészséges kisbabám született. pihenj sokat, feküdj, amennyit lehet és beszélj a babádhoz! kívánom a legjobbakat és tényleg csak pozitívan!!!
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod, voltál orvosnál, megmondta, hogy miért van, úgyhogy nyugodt lehetsz. azért egy ilyen beavatkozás után a 4 nap nem olyan sok idő, szerintem természetes, hogy van utóhatása!üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!