Ha az első teherbeesési kísérlet missed ab-bel végződött, utána kinek mennyi idő múlva sikerült egészséges babát szülnie?
szia!
nekem tavaly májusba volt egy terhesség megszakításom,mert beteg volt a magzat. nekünk is +6 hónap védekezést javasolt a doki. és 7 hónapra rá sikerült teherbe esnem,de nekem az elsőhöz is 4 hónap kellett! most vagyunk 31 hetesek,márc. 10-re vagyok kiírva! úgyhogy nyugi,minden oké lesz! szia!!!
Szia!
Sajnos nekem is missed ab-al végződött az első terhességem. Nekem a 8. héten halt el. Szintén egészségesek vagyunk a férjemmel. Nekem viszont csak két menstruációt kellett megvárni, hogy újra próbálkozhassunk. Január 15-én lenne aktuális a menstruáció, de remélem nem jön meg. Nekem is van egy hasonló kérdésem ezen a honlapon és mindenki biztatót válaszolt. Sokan vannak hasonló helyzetben akiknek csak két menstruációt kellett várni és harmadszorra már meg sem jött nekik, mert elsőre sikerült a baba. Azt mondják ilyen műtét után könnyebb teherbe esni. Remélem. Amúgy én 26 éves vagyok és szintén aggódok kicsit, hogy mi lesz két hét múlva a tesztem eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!