Terhesség első felében normális a hasmenés?
9 hetes terhes vagyok, lassan 10, és ma egész nap hasmenésem volt és rosszul voltam, ezt okozhatják a hormonok, mennyire normális jelenség, vagy baj lehet? Nem ettem semmi olyat és beteg sem vagyok.
Régebben főleg kamasz koromban mikor menstruáltam az első két nap mindig erős görcseim voltak és hasmenésem. Ez lehet hasonló hormonális dolog? Más is tapasztalt ilyet? Mit tehetek a babám érdekében?
A babádnak semmit nem tesz, a progeszteron egyik mellékhatása lehet. Tűrni kell, nekem is volt, elmúlt. :) Esetleg ha szedsz magzatvédőt, arra is érdemes gyanakodni.
31 hkm
Szerintem teljesen normalis. En mindenhol azt olvastam, hogy az egyik legjellemzobb terhessegi tunet, hogy a belmozgas lelassul a terhesseg alatt,hogy a szervezet minel tobb mindent ki tudjon nyerni az etelbol, es hogy szekrekedesed van. Hat nekem epp az ellenkezoje volt. Vegig hig szeklet, es sokszor hasmenes.
Egyebkent jellemzobb volt ram a szekrekedes es nekem is a mensi alatti hasmenes.
Ne aggodj, babucidnak nem lesz semmi baja. Szerintem ez hormon es szervezet kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!