Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véleményekre lennék kiváncsi...

Véleményekre lennék kiváncsi a közelgö babám születése miatt? A neme miatt!

Figyelt kérdés
van egy orvos akit nem nevezek meg pedig jó lenne,mert kibas....túlbunkó,3-szor nézte a babát idáig uh.-on,de mindegyiknél azt mondta lehet hogy fiú,de nem biztos,takarásban van,meg nem látja(de azért ő fiúnak mondja)nem tudom hogyan??!!csak annnyit mutatott a monitoron hogy tessék nézzem meg ,de azt nem mondta hogy mit ,hol,nézzek!!!csak egy kerek gömb alakút láttam egy nagyobbkerek valami melett,hát az akisebb lehetett a herezacsi???lehet hülyén meg összevissza fogalmaztam,de most jobban nem tudom leírni,mert márt tiszta ideg vagyok a férjemmel együtt!!!!annyira nem törödöm volt az orvos,pedig anyukám is bent volt és ö is rákérdezett,de mintha fogoval kellett volna szót kihúzni ebböl aszép orvosból!!!légyszike mondjatok valamit,hogy vajha milyen nemü lehet a baba,tudom az egészség a lényeg,meg miegymás,de nagyon boldog lennék,ha fiú lenne!!!
2012. márc. 18. 12:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
JA A 36.HETI ULTRAHANGON SE TUDTA MEGMONDANI!!36 HETES KISMAMA
2012. márc. 18. 12:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de most nagyon kellett röhögnöm.

Mégis miből gondolod, hogy a gyk közönsége látatlanban meg tudja mondani, milyen nemű a babád, ha egy orvos 3 uh alatt nem tudta?

2012. márc. 18. 12:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

És ha TÉNYLEG nem látszott? Gondolod, hogy más orvos meg tudta volna mondani, ha egyszer úgy fekszik, hogy oda nem lát be az UH?

50% hogy fiú.

2012. márc. 18. 12:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekünk ebből a képből állapította meg a dokibácsi, hogy kisfiunk lett. Remélem tudtam segíteni!

2012. márc. 18. 12:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

kb. 4 hét múlva megtudod hogy milyen nemű. Egyébként meg ne idegesítsd fel magad ilyeneken, a lényeg hogy egészséges legyen. Sokan nem is akarják tudni hogy milyen nemű lesz és meglepetésként tudják meg csak a szülőszobában. Gondolj arra hogy neked is meglepetés lesz a neme.

Egyébként lehet hogy tényleg úgy fekszik hogy annyira takargatja magát hogy nem látni egyértelműen. Nem biztos hogy az orvos hibája. (Persze nem védeni akarom őt.)

2012. márc. 18. 12:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok.

Miért nem mentek el egy magánrendelőbe ultrahangra?

2012. márc. 18. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
magánba kell elmenni. Az sztkban nekem sose mondták meg egyik gyerekemnél se hogy mi! az összes orvos azt mondta hogy hát nem látszik, takarja nem látható, még túl kicsi, már túl nagy stb...közte elmentem magánba ahol egyből megmondták mind3 babámnál hogy fiú vagy lány. Úgyhogy sztk-s dokitól ne várj ilyesmit hogy majd keresgéli neked a nemét.
2012. márc. 18. 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én szültem a kisfiamat, akkor volt benn egy nő, akinek huszonvalahányadik héttől négy UH-n azt mondták, hogy fiú, aztán megszületett egy gyönyörű 4 kg-s lánya. Mit kell ezen olyan nagyon agyalni? Ettől még nem túlbunkó egy orvos, mert a baba nem mutatja meg magát. Én személyesen magánba jártam, fogadott orvosom volt és amíg megszületett nem tudtam, hogy mi lesz, mert nem mutatta meg magát. Egyszer mondta, hogy talán fiú, de nem volt biztos benne, azt mondta, hogy a köldökzsinór nagyon könnyen könnyen ott lehet a lába között és azt látja.
2012. márc. 18. 14:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig lehet látni a baba nemét, mert van, hogy nem úgy fordul vagy eltakarja. Az enyém "bezzeg" mindig mutogatta :) 2 sztk-ban is fiút mondtak, az is lett.
2012. márc. 18. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi 18hetes uh-on nem tudtuk meg, mivel minket is nagyon érdekelt, elmentünk 4d-s uhra. meg is mutatta ott a baba a kukacát :) Az én orvosom sem tudta megmondani azóta sem, ettől függetlenül nem tartom bunkónak, nem vagyok rá kiakadva, ha tudná megmondaná, sőt érdekli őt is, bár már tudja hogy fiú, de mindig próbálja megnézni...de ha nem látja, akkor nem látja...
2012. márc. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!