8 hetes terhes vagyok, a munkahelyemről kirúgtak 9 honapot dolgoztam ott! Új munkába nem kezdhetek mert körülményes a terhességem! Mit tehetek mert nem csak a férjem keresete van?
Nem az utolsó degradált le téged, hanem te saját magadat.
Én csak azt nem értem, miért panaszkodsz, és kérsz tanácsot (a te kérdésed volt, hogy mit tehetsz!), amikor az égvilágon semmit nem vagy hajlandó lépni a törvénytelenséggel szemben.
Csak azt nem értem, mégis mit vártál? Hogy sajnáljunk? Bocs de sajnálni csak azt lehet, akinek nincsen lépése, azt aki sz@rik az egészre és csak nyavalyog, ahelyett, hogy tenne valamit magáért és a születendő gyerekéért, azt nem lehet sajnálni.
Végül egy jó tanács, mivel írtad, hogy szeretnél mihamarabb munkát találni: nem ártana megtanulni helyesen írni, mert ez borzalmas.
Mi a szarért írtad alá a kirúgásod papírját??????
Hazamentél volna és irány táppénz.
Okosnak tartod magad, de hatalmasat hibáztál.
A helyesírás nem rajtad múlik? Hanem kin? Az általános iskolába tanítják, oda kötelező járni.
De ha nem sikerült megtanulnod helyesen írni, akkor olvass sokat, az sokat segíthet.
Mindenki segíteni próbál és neked áll feljebb?
A munkáltatódnál kellett volna kinyitnod ennyire a szádat.
Hibát, hibára halmozol.
A te stílusod ilyen, ezt nem lehet a jelenlegi helyzetedre fogni.
Az ember írása minősíti őt. Márcsak ezért is tanulj meg helyesen írni.
Szép napot neked is.
Én mondtam már az elején, hogy olyanon nem lehet segíteni, aki nem akar tenni semmit.
Itt nagy a szája, leugat bárkit, de a munkáért nem tudott kiállni. Nem csak a munkáért, hanem a gyerekéért sem.
A helyesírásról meg annyit, hogy valószínűleg azért bántó azokkal, akik segíteni akarnak neki, mert nem is érti, amiket írtok neki. És ha már a szövegértelmezéssel baj van, akkor hogy tudna egy jogi szöveget megérteni?
Ez egy halva született ötlet.
Na gyere, lehet nekem is esni. Igaz, én is terhes vagyok és mikor kiderült, akkor volt annyi eszem, hogy elkezdtem hívogatni az OEP-et, hogy milyen jogaim vannak és nem voltam készületlen, dehát ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!