Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dicsekszel néha a pocakoddal?

Dicsekszel néha a pocakoddal?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 17:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6.-ik tennél fel képet a pocidról,kiváncsi vok rá:)
2012. márc. 16. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem a nagykabát miatt sokáig nem látszódott,meg pici volt még. Most21 hetes vagyok de nagyon nagy a pocakom már most,na de nem vagyok nádszál:D 168cm és jelenleg 67kg. 3.baba,talán azért ekkora már most. Én imádom ezt az állapotot és próbálom így utoljára kiélvezni minden percét.
2012. márc. 16. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Hasam van, és nem dicsekszem vele. Természetes boldogsággal élem meg a terhességemet, és nem felhajtással!

És nem hívom pocaklakóbabócának a gyermekemet!

2012. márc. 16. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

4-es hozzászólónak: ez nem mindenkire igaz. nekem nincsen/volt nagy hasam, mégis 9 hetesen már vették észre közeli ismerőseim, és ez a puffadásnak köszönhető :D

én nem dicsekszem vele -jelenleg a puffadt hasammal tudnék:)-, magát pedig a várandósság tényét pedig ha megosztom, azt az örömosztozás céljából teszem.

Te kedves Kérdező, szoktál dicsekedni? :)

2012. márc. 16. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem dicsekedtem egyik terhesseg alatt sem a pocakommal, nem hangsulyoztam direkt, nem toltam senkinek sem az arcaba es nem volt rajta vegig a kezem. :)

Ezeket csak azert irtam le, mert en max ilyen szinten lattam eddig dicsekvest. De ezt en kb olyannak tartom, mint amikor nenike felkapja a botjat, felugrik a szatyorral a buszra egy tinit megszegyenito furgeseggel, majd mar ugy nez korbe, hogy hat kezzel fogja a botot, a szatyrot, a kapaszkodot es lepni sem bir.

Szoval OK, OK, elhiszem, hogy nehezebb a mozgas, de tapasztalatbol mondom, hogy aki nehezen bir menni, vagy baja van, az a busz utan sem rohan bot nelkul konnyeden es nem bir elgancsolni 4 embert kozben.

Visszaterve: sohasem takargattam a pocakomat, egyebkent is elmondhatom, hogy jo testu vagyok, altalaban hangsulyozom, terhesen is olyan ruhakat hordtam, amik mutattak az alakomat. Ugyis latta mindenki mar egy ido utan, hogy van pocakom, ettol jobban nem hangsulyoztam. Bevallom, arra igen buszke voltam, hogy terhesen is jo formam, jo alakom maradt, orultem neki, de ezzel sem dicsekedtem, nem hangoztattam, stb.

2012. márc. 16. 21:34
 16/19 anonim ***** válasza:
En is hangsulyoztam a pocakomat oltozkodessel. Egeszen 7 honapos terhesig nagyon csinosan jartam. Egy 8-9 honapos terhes mar szerintem annyira ne dicsekedjen a mereteivel, ritka az a no, aki szules elott "csinos"-nak mondhato.
2012. márc. 17. 05:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Sztem az ember az elején nagyon büszke. Nekem első babásként hatalmas pocakom volt.12 hetesen terhesnaci kellett. Félidősen küldtek szülni:-DDD Ennek meg volt a hátulütője. 41 hétig hordtam pociban a fiamat, viszont a végén már nem megcsodáltak hanem elborzadtak az emberek, jóformán a menés is nehezemre esett, állandóan azt kérdezték hányas ikrek.... De szülés után jött csak a feketeleves... 19-én lesz a kisfiam 7 hónapos, olyan kötényhasam van, hogy éjjel nappal csak ez jár a fejemben annyira zavar:-(((( álmomban könyörgök az orvosoknak vágják le:-( egyre nagyobb lelki problémát okoz. De szeretnénk még egy babát, nem is akarok belegondolni azzal mekkora pocim lesz, és utána valószínű megkeresem a lehetőséget arra, hogy helyrerakják.
2012. márc. 17. 08:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én 17 hetes kis mami vagyok, de feltűnően nagy hasam van. Akinek mondtam hogy hány hetes vagyok, mindig azt kérdezte hogy 1 vagy 2 petéjűek e :)

Nekem jól esik hogy ha a babámról beszélgetünk ha rákérdez, de én sem dicsekszem vele:)

Mindenkinek Boldog babavárást kívánok!

2012. márc. 17. 10:44
 19/19 porcukormókus ***** válasza:

Naná!!!

Még csak 12hetes vagyok, kicsit már látszik, mert második baba lesz. Már alig várom, hogy megint vigyorogjanak rám az utcán az emberek!

Egyébként először nagyon nem örültünk neki, de ahogy eldöntöttük, hogy márpedig velünk marad, egyre jobban élvezem ezt a terhességemet is. Valószínüleg több babát nem vállalunk, úgyhogy ez nekem mostmár tényleg a soha vissza nem térő alkalom, hogy megéljem a csodát.

Az első babámmal is próbáltam mindig csini lenni, miniszoknya, rövidnaci, szűk polók stb. Hagy lássa mindenki, milyen szép pocakom van!

Persze az utólsó hónapra olyan lábfejeket nővesztettem magamnak, mint egy jeti, de engem különösebben az sem érdekelt, majd kidűlt a seggem, olyan büszke voltam !! :))

2012. márc. 17. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!