Refluxxal mit tudnak kezdeni szüléskor?
Figyelt kérdés
Annyira sok a savam hogy ha lefekszek 5 10 percen belül jön kifele de rettenetesen mar. Semmi sem jó rá pedig egész nap nem eszek semmi olyat.
Se keksz se savlekötő se semmi nem hat.
Félek hogy be fog a savtól görcsölni a gyomrom szüléskor és szétmar. Igy is sérvem van nem akarok fekélyt.
Tudnak kezdeni valamit vele?
36 hkm
2012. márc. 14. 18:42
1/3 anonim válasza:
Terhesség alatt nem a sav mennyisége nő, hanem a simaizom tónusa csökken, amely a gyomrot zárja. Nem lesz tőle fekélyed, de egyébként rutinszerűen lehet adni infúzióban savlekötőt - bár leginkább császármetszésnél alkalmazzák, a jelzed az orvosodnak a gondodat, biztosan segít!
Könnyű szülést kívánok Neked! :)
31 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
ugyanigy vagyok énis 9 hetes vagyok és majd megőrülök
próbáld ki a hideg tejet
3/3 A kérdező kommentje:
Szia utolsó nekem már a hideg tej se jó:-(
2012. márc. 15. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!