Ikerterhességnél van olyan aki végig otthon volt, és nem kellett befeküdni a kórházba csak a szüléskor?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:51
1/9 anonim válasza:
Nekem két ismerősőm is van,akiknek bekellett feküdniük,mivel mindeketten hamarabb kitágult a méhszájuk.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem kellett befeküdnöm, a 35. hétig dolgoztam, és a 37. héten születtek a fiaim.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem kellett befeküdnöm és a 39. héten szültem. Majdnem 6 kg volt a két gyerek együtt, az utolsó 2-3 hetet senkinek sem kívánom.
4/9 anonim válasza:
Engem be akart fektetni a doki, de nem jutottunk el addig, és nem is feküdtem volna be. 36 hetet ha betöltöm, akkor akart befektetni, de nem láttam volna értelmét, ha már addig kihúzom akkor minek? 35+5 hétre születtek az ikerfiaim összesen 4,5 kg voltak már ekkor, így minden ok volt. (és ismerős még így is hogy az utolsó heteket senkinek se.....a 160 cm-emhez elég volt az a súly is, szerintem többet nem bírtam volna, azért is indult meg a szülés)
5/9 anonim válasza:
A 37.héten kellett befeküdnöm, másnap megindult a szülés.
6/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek a 32. héten be kellett feküdnie, 37. héten császározták.
A rokoncsajszi betöltött 39. héten feküdt be, 40+3 napon burokrepesztéssel indították, természetesen szülte meg az ikreit 17 éve.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek!!!!
2012. febr. 24. 12:58
8/9 Ikermami20 válasza:
Nekem 34.héten kellett befekudnom,bár panaszmentesen zajlott a terhességem de a dokim félt,hogy ha megindulna esetleg tudjanak segíteni.
9/9 Ikermami20 válasza:
Ja és nem tágultam,nem vizesedtem se semmi az ég világon :)Igazábol már inditani akarták mert lusták voltak a manóim :) 37.hétre plussz 2napra indultak meg és 38.héten megakarták inditani öket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!