Kínos vagy inkább hasznos?
Figyelt kérdés
30. hétben járok, és már igencsak lecsökkent a szeretkezések száma a terhesség előtti időszakhoz képest. Viszont amikor erre sor kerül akkor a hüvelyem olyan szinten kitágul hogy szinte hogy nem érzem a páromat, viszont hosszra meg nagyon is érzem. Tehát terhesség előtt nem volt evvel semmi gond, a méret is tökéletes volt mindenhol "passzolt". Lehet hogy valami baj van velem? Vagy lehet ennek valami köze a szüléshez való közeledéshez? Az orvosom még nem vizsgált nállam méhszájat, elképzelhető hogy nyitott lenne? Ezt megemlítsem a dokimnak, vagy ez mindenkinél ilyen volt ilyen idősen?2012. márc. 14. 17:10
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm és viszont neked is :)
2012. márc. 14. 17:56
12/13 anonim válasza:
Ez tenyleg amiatt van, mert a suly miatt a mehszajad alacsonyabban van.
13/13 anonim válasza:
Nem hinném hogy a méhszájad nyitva lenne, ha mégis nincs összefüggésben a kettő dolog. amit érzel azért van mert nagy baba és már lejjebb van és a súlya rá nehezedik a medencei izmokra, a hüvely izmai is elgyengültek. Ez erősíthető intim tornával én szülés után ugyan olyan szűk maradtam mint azelőtt, bár ez lehet alkati dolog is. Azt nem tudom hogy könnyebben fogsz e szülni, ha józan paraszti ésszel gondolkodok akkor talán igen, segíthet ez a fajta tágulás, de nem vagyok nőgyógyász úgyhogy ezt nem tudom. Egyáltalán nem kínos, inkább érdekes, hogy min megy át a női szervezet azon csodálatos 9 hónapon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!