Kínos vagy inkább hasznos?
Én dokim sem nézett méhszájat, csak a 30.héten, utána meg a 36. 38. 40. héten. Mi így beszéltük meg, én sem akartam, hogy kotorjon, ő meg volt ennyire rugalmas.
Ha mész a dokihoz, kérd meg, hogy nézzen már egy méhszájat, hátha neked már elkezdett kinyílni.
Említsd meg neki.
Nekem is így van most, 31 hetesen, sőt már egy ideje sajnos.
Ennek olyan okai vannak, hogy lejjebb nyomult már a méhszáj, ettől még nincs nyitva!, illetve a kettő nem függ össze ilyen módon, mondjuk arra vigyázni kell, hogy ne "döngöljük" a méhszájat, de gondolom erről nincs szó, inkább csak érzed, hogy a férjed "hozzáér".
És a hüvely is kitágulhat bizony.
Nekem a harmadik terhességem, és le van már gyengülve, sajnos nem nyomattam az intim tornát, ha van hozzá lelkierőd, mindenképp csináld, mert az segít ezeken a dolgokon. Most is elkezdheted, meg szülés után is.
El van gyengülve az alvázunk, ez azt jelenti összességében...
Egyébként nem mindenkinél ilyen, korábbi babáknál még nekem sem volt.
Az a mennyiségű gátizom torna szerintem "nudli", már bocsánat, meg az sem mindegy, hogy jól csináljuk-e, tényleg meg kell tanulni a helyes mozdulatokat, és a terhesség erre épp nem a legjobb időszak, persze próbálkozni lehet! :o)
Amúgy még a különböző pozíciók segíthetnek, mert attól is függ, már amennyi pozícióból ilyenkor még lehet választani ugye... :o)
De nekem volt olyan, hogy nagy pocakkal lett kényelmes olyan helyzet, amit pocak nélkül sosem szerettem. Szóval a hüvely dőlésszöge is megváltozik ilyenkor kicsit.
Próbálkozzatok! Már ha van kedv...
Hát nem tudom, medencének meg a méhszájnak nehéz kitágulnia, nem a hüvelynek, de úgy legyen!
Könnyű szülést!
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!