Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kínos vagy inkább hasznos?

Kínos vagy inkább hasznos?

Figyelt kérdés
30. hétben járok, és már igencsak lecsökkent a szeretkezések száma a terhesség előtti időszakhoz képest. Viszont amikor erre sor kerül akkor a hüvelyem olyan szinten kitágul hogy szinte hogy nem érzem a páromat, viszont hosszra meg nagyon is érzem. Tehát terhesség előtt nem volt evvel semmi gond, a méret is tökéletes volt mindenhol "passzolt". Lehet hogy valami baj van velem? Vagy lehet ennek valami köze a szüléshez való közeledéshez? Az orvosom még nem vizsgált nállam méhszájat, elképzelhető hogy nyitott lenne? Ezt megemlítsem a dokimnak, vagy ez mindenkinél ilyen volt ilyen idősen?
2012. márc. 14. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálam csak annyi van, hogy nem kívánom a sexet. Ilyet még nem is hallottam, amit te írtál. Nem vizsgált a dokid még méhszájat? ez érdekes, mert úgy tudom a 28. héttől kellene hogy vizsgáljanak.
2012. márc. 14. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
ja első vagyok és 35 hetes
2012. márc. 14. 17:14
 3/13 A kérdező kommentje:
én is ugy tudom hogy már kellett volna vizsgálnia, de nem tette, és én meg úgy vagyok vele hogy ő a doki.
2012. márc. 14. 17:17
 4/13 A kérdező kommentje:
de ha ezek a "tünetek" pont azért vannak mert nem vizsgált meg úgy? most pénteken megyek majd hozzá, talán mondanom kellene neki, de lehet hogy ez normális én én csinálok belőle nagyobb ügyet mint ami?! :/
2012. márc. 14. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Én dokim sem nézett méhszájat, csak a 30.héten, utána meg a 36. 38. 40. héten. Mi így beszéltük meg, én sem akartam, hogy kotorjon, ő meg volt ennyire rugalmas.

Ha mész a dokihoz, kérd meg, hogy nézzen már egy méhszájat, hátha neked már elkezdett kinyílni.

2012. márc. 14. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Említsd meg neki.

Nekem is így van most, 31 hetesen, sőt már egy ideje sajnos.

Ennek olyan okai vannak, hogy lejjebb nyomult már a méhszáj, ettől még nincs nyitva!, illetve a kettő nem függ össze ilyen módon, mondjuk arra vigyázni kell, hogy ne "döngöljük" a méhszájat, de gondolom erről nincs szó, inkább csak érzed, hogy a férjed "hozzáér".

És a hüvely is kitágulhat bizony.

Nekem a harmadik terhességem, és le van már gyengülve, sajnos nem nyomattam az intim tornát, ha van hozzá lelkierőd, mindenképp csináld, mert az segít ezeken a dolgokon. Most is elkezdheted, meg szülés után is.

El van gyengülve az alvázunk, ez azt jelenti összességében...

Egyébként nem mindenkinél ilyen, korábbi babáknál még nekem sem volt.

2012. márc. 14. 17:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Lényegében ne fáj, csak hát érzem úgy hosszra hogy hát azért mintha valami rövidebb lenne bennem, vagy ő meg hosszabb lenne, de hát ez lehetetlen ugye :) egyébként viszont szélességre meg szinte hogy egyeltalán nem érzem. Pedig a terhesség előtt minden működött. Nem járok intim tornára kifejezetten, viszont terhes tornára igen, és ott foglalkozunk valamennyit a gátizom tornáztatásával is.
2012. márc. 14. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a mennyiségű gátizom torna szerintem "nudli", már bocsánat, meg az sem mindegy, hogy jól csináljuk-e, tényleg meg kell tanulni a helyes mozdulatokat, és a terhesség erre épp nem a legjobb időszak, persze próbálkozni lehet! :o)

Amúgy még a különböző pozíciók segíthetnek, mert attól is függ, már amennyi pozícióból ilyenkor még lehet választani ugye... :o)

De nekem volt olyan, hogy nagy pocakkal lett kényelmes olyan helyzet, amit pocak nélkül sosem szerettem. Szóval a hüvely dőlésszöge is megváltozik ilyenkor kicsit.

Próbálkozzatok! Már ha van kedv...

2012. márc. 14. 17:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez a kitágulós dolog nem lesz esetleg segítségemre ha szülni fogok? Mármint hogy gyorsabban, vagy könnyebben tágulok?
2012. márc. 14. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, medencének meg a méhszájnak nehéz kitágulnia, nem a hüvelynek, de úgy legyen!

Könnyű szülést!

:o)

2012. márc. 14. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!