Anyukák, akiknek NAGYON égett a gyomruk várandósság alatt, nagy hajú babájuk született?
Figyelt kérdés
Mert ugye úgy szól a fáma,hogy ha ég a gyomor,nagy hajú lesz a gyerek. Hát nekem ez bejött,mert mindkét várandósságom alatt kegyetlenül szenvedtem és mindkét fiam nagy hajjal született. A másodiknak már 2 hónaposan le kellett vágatni. Jelenleg is kismama vagyok, 18 hetes és már kezd égni a gyomrom:-( Volt más is így? Köszi ha írtok.2012. márc. 13. 16:54
11/15 anonim válasza:
Nekem nem égett, és hatalmas hajjal született a fiam:)
12/15 anonim válasza:
Égett sokat a gyomrom, és nagy hajú lányom született. De amúgy nem hiszem, hogy lenne összefüggés. :)
13/15 anonim válasza:
Nekem nem égett a gyomrom sosem és nagy hajjal született a lányom. :)
14/15 anonim válasza:
Neeeem, teljesen kopasz volt. De annyira, hogy meg szemoldoke sem volt, szempillaja alig. Pedig teljesen idore jott a fiam es jo nagy baba volt.
A gyomoreges borzaszto volt, 32-37. het kozott konkretan felulve aludtak, torokgyulladasom lett, mert a sav kimarta a torkomat.
Masodik babaval kb nem is egett, a babanknak lett haja.
15/15 anonim válasza:
ez hülyeség nem azért ég a gyomrod mert nagyhajú a babád nekem a kezdetektől égett a gyomrom most vagyok 9 hetes de még magzatnak se lehet még nevezni
ezért haja sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!