Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, akiknek NAGYON égett...

Anyukák, akiknek NAGYON égett a gyomruk várandósság alatt, nagy hajú babájuk született?

Figyelt kérdés
Mert ugye úgy szól a fáma,hogy ha ég a gyomor,nagy hajú lesz a gyerek. Hát nekem ez bejött,mert mindkét várandósságom alatt kegyetlenül szenvedtem és mindkét fiam nagy hajjal született. A másodiknak már 2 hónaposan le kellett vágatni. Jelenleg is kismama vagyok, 18 hetes és már kezd égni a gyomrom:-( Volt más is így? Köszi ha írtok.

2012. márc. 13. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez babona, semmi összefüggés. Persze véletlen egybeesések lehetnek. :o)

Én mondjuk tudnám cáfolni is, lányom haját csak két évesen kellett vágni először, azt a pár szálat, pedig gyomorégésről gondoskodott... :D

2012. márc. 13. 16:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez max véletlen egybeesés lehet.

Elsővel égett a gyomrom, kopaszon született. Másodiknál nem égett, nagyhajú volt. Most megint nem ég, még nem tudom a nemét.

2012. márc. 13. 17:13
 3/15 anonim ***** válasza:
nálam is bejött ez a babona
2012. márc. 13. 17:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Teljesen be jött!Én még savat is hánytam.A lányom frizurával született, fél éves kora körül levágtam neki teljesen (de tényleg, nullás géppel) most 14 hónapos és olyan sűrű a haja mint nekem, mondjuk most kicsit fiús, de rendíthetetlenül nő neki!! :)
2012. márc. 13. 17:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem az egyikkel égett, a másikkal nem de mindkettő 3cm-es hajjal született.
2012. márc. 13. 17:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálam nem jött be..Bár nekem csak párszor égett a gyomrom, de akkor nagyon.
2012. márc. 13. 17:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekemnél égett és mindkettő nagy hajú lett.Véletlen,babona vagy alkati kérdés nem tudom.Az viszont érdekes,hogy a kettő között 12 év telt el :)
2012. márc. 13. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:
elso terhessegemnel is allandoan egett a gyomrom es a kisfiamnak meg 1 evesen kezdett pihesedni a kobakja:)most a masodik babankat varjuk es szinten allando gyomoregesem van,kivancsian varjuk lessz e frizura:)amugy nem a gyomorban van a baba ugyhogy szerintem semmi osszefugges.
2012. márc. 13. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez akkor érdekes ha koponyavégű volt a baba , és égett a pocak, mert akkor ugye elég messze vannak egymástól, és anatómiailag eléggé kivitelezhetetlen a dolog.:-) Márpedig a legtöbb baba koponyavégű. Akkor hogyan éghet a pocak?
2012. márc. 13. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, semmi osszegugges nincs. A hormonoktol a szervi izmok ellazulnak, ellustulnak,hogy konnyebben nojon a meh, ezert a gyomorszaj sem zar jol, es ez az oka, hogy feljon a gyomorsav es ezert van szekrekedes is, mert a belrendszer is felpuhul, lelassul. En most vagyok a 25. hetben, ma nagyon egett a gyomrom, de nekem is mindenki azt mondja, hogy a baba haja miatt. Aztan amig nem olvastam utana, en is elhittem, de tenyleg igaz, hogy a baba haja mit tud csinalni, hogy egjen a gyomor? A gyerek a mehben van, magzatvizben uszkal, semmi koze a gyomorhoz. Amugy en is kivancsi vagyok, hogy lesz-e haja:)) Jo babavarast:))
2012. márc. 13. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!