Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan vagyunk itt akik...

Hányan vagyunk itt akik augusztusban fogunk szülni?

Figyelt kérdés
Én aug. 10-re vagyok kiírva. És ti? Mit éreztek? Baba mozgás, gyomorégés? Hogy vagytok?Vannak már baba cuccaitok?Én 18+3 hetes vagyok. A.

2012. márc. 12. 17:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én augusztus 21-re vagyok kiírva. A gyomorégésem elmúlt,a babamozgást még nem igazán érzem. Mondjuk az első terhességemnél is csak a 19.héten éreztem.A zöldségeket és gyümölcsöket kívánom nagyon.

A szívecskéjét szoktuk hallgatni esténként szívhangfigyelővel.:)

16+6hkm N.

Egyedül a babakocsi van meg. Majd ha kiderül a neme,akkor kezdünk vásárolni. Igaz ha lány lesz,rengeteg ruhát kapunk.

2012. márc. 12. 17:31
 2/24 A kérdező kommentje:
Itt ugrálnak a fiaim,így lemaradt: Nekem kezd égni a gyomrom és már érzem a mocorgást minden nap. Még nem tudjuk a nemét, sok fiú cuccom van,de ha lány lesz esetleg,akkor a barátnőm ad lány rucikat. Kissé nehezen hajolgatok már,érzem,hogy van pocak és már ki szuszogósodom néha. Amúgy remekül érzem magam, a náthámat leszámítva.
2012. márc. 12. 17:52
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia

augusztus 18-ra vagyok kiírva, ha minden igaz pici lány lesz. Tüneteim nincsenek (szerencsére). Ma kaptam meg az első rúgást odabentről ( 99% hogy ez már tényleg Ő volt:)).

Babacuccaink már vannak, babakocsi, kiskád, hordozó ágynemű, kispléd + a ruhácskák is gyűlnek (elkapta a családot a vásárlási láz, én még csak pár body-t vettem). Nekünk első baba lesz.

17+2 hkm

2012. márc. 12. 17:54
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én 26-ra vagyok kiírva, így még csak 16 hetes vagyok, de nagyon várjuk már a manót - úgy tűnik kislány :) Mi még semmit nem vettünk, pihenek rengeteget, mert nem vagyok túl jól - gyomorégés, ha sokat (30p) állok megfájdul a derekam, álomkór...stb. Szerintetek baj, ha még nem vettünk semmit?

Gratulálok a babákhoz :)

2012. márc. 12. 18:11
 5/24 anonim ***** válasza:

Sya, én augusztus 24-ére vagyok kí írva, és 16 hetes kismami vagyok. Még nem nagyon vásároltunk, de már lassacskán ideje lesz:) Baba mozgást még nem érzek, a gyomorégés is kímél, és nagyon jól érzem magam, kezd gömbölyödni a poci is:)

Gratula mindenkinek és a Kedves kérdezőnek is!

2012. márc. 12. 18:16
 6/24 anonim ***** válasza:
aug 26. 16 hetes vagyok, 2. baba. Még nem érzek mozgást, sajnos. És a hányingerem is kitart....igaz már csak délutántól van, szóval a délelőttjeim legalább rendben vannak.
2012. márc. 12. 18:22
 7/24 anonim ***** válasza:

Szia! En aug. 20-ra vagyok kiirva. Masodik baba, kb. 4-5 napja kezdodott a gyomoregesem, es szerintem ez mar a vegeig kitarta, mint ahogy az elsovel is.

Lanyom mar nagy, ugyhogy nekunk mar nincs meg semmink. Mindenbol ujat kell venni. Marc. 28-an megyunk megnezni, hogy kislany vagy kisfiu, utana akarok elkezdeni vasarolni, ha mar tudjuk a nemet. :-)

Baba mozog, erzem, es nagyon jo erzes!

Sok sikert es kitartast mindenkinek augusztusig! :-)

Boldog babavarast!

2012. márc. 12. 18:52
 8/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én Aug.14-re vagyok kiírva,első baba,és sajnos még nem tudjuk a nemét,még az AFP-eredményét várom,és ugye azzal megyünk uh-ra.Mozgást még nem érzek,emiatt egy kicsit aggódom is,de biztosak vagyunk benne,hogy jól van.Nekem semmi tünetem nem volt,illetve a 12.hétig álmos,illetve nagyon éhes voltam,de utána elmúlt,mintha ketté vágták volna.Mára már semmit nem érzek,csak látom ahogy gömbölyödik a pocak.Babacuccokat még nem vettünk,mert még várunk egy kicsit a jó időre,mivel egy kis átalakítást tervezünk,és majd csak utána vásárolunk.Annyira jó,szeretek Kismama lenni,jó látni ahogy fejlődik bennem egy másik élet,a Férjemről nem is szólva,nagyon bejön neki a gömbölyded formám! :D Mindenkinek jó babavárást!
2012. márc. 12. 19:21
 9/24 anonim ***** válasza:

sziasztok,en 5.ere vagyok kiirva,nekem mar nagyon mocorog,rug,gyomor eges nincs,nem is volt,elso baba,nemet meg nem tudom,de majd meg irom jovo heten.jol erzem magam,picit meg faradekony vagyok,alig kapok levegot egy seta soran... :)alig varom mar hogy meg legyen az eletem ertelme!

jo baba varast

20 hetes kismami

2012. márc. 12. 19:30
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, én aug. 11.re vagyok kiírva. Én is érzem már mocorogni, gyomorégésem nagyon ritkán van ha olyat eszek. Vásárolni majd csak akkor fogok amikor tudjuk-e h milyen nemű. De ha lány, akkor elég sok mindent kapunk, ami fixen meg van már az a babakocsi.

18 hkm

2012. márc. 12. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!