Hányan vagyunk itt akik augusztusban fogunk szülni?
Szia! Én augusztus 21-re vagyok kiírva. A gyomorégésem elmúlt,a babamozgást még nem igazán érzem. Mondjuk az első terhességemnél is csak a 19.héten éreztem.A zöldségeket és gyümölcsöket kívánom nagyon.
A szívecskéjét szoktuk hallgatni esténként szívhangfigyelővel.:)
16+6hkm N.
Egyedül a babakocsi van meg. Majd ha kiderül a neme,akkor kezdünk vásárolni. Igaz ha lány lesz,rengeteg ruhát kapunk.
Szia
augusztus 18-ra vagyok kiírva, ha minden igaz pici lány lesz. Tüneteim nincsenek (szerencsére). Ma kaptam meg az első rúgást odabentről ( 99% hogy ez már tényleg Ő volt:)).
Babacuccaink már vannak, babakocsi, kiskád, hordozó ágynemű, kispléd + a ruhácskák is gyűlnek (elkapta a családot a vásárlási láz, én még csak pár body-t vettem). Nekünk első baba lesz.
17+2 hkm
Sziasztok! Én 26-ra vagyok kiírva, így még csak 16 hetes vagyok, de nagyon várjuk már a manót - úgy tűnik kislány :) Mi még semmit nem vettünk, pihenek rengeteget, mert nem vagyok túl jól - gyomorégés, ha sokat (30p) állok megfájdul a derekam, álomkór...stb. Szerintetek baj, ha még nem vettünk semmit?
Gratulálok a babákhoz :)
Sya, én augusztus 24-ére vagyok kí írva, és 16 hetes kismami vagyok. Még nem nagyon vásároltunk, de már lassacskán ideje lesz:) Baba mozgást még nem érzek, a gyomorégés is kímél, és nagyon jól érzem magam, kezd gömbölyödni a poci is:)
Gratula mindenkinek és a Kedves kérdezőnek is!
Szia! En aug. 20-ra vagyok kiirva. Masodik baba, kb. 4-5 napja kezdodott a gyomoregesem, es szerintem ez mar a vegeig kitarta, mint ahogy az elsovel is.
Lanyom mar nagy, ugyhogy nekunk mar nincs meg semmink. Mindenbol ujat kell venni. Marc. 28-an megyunk megnezni, hogy kislany vagy kisfiu, utana akarok elkezdeni vasarolni, ha mar tudjuk a nemet. :-)
Baba mozog, erzem, es nagyon jo erzes!
Sok sikert es kitartast mindenkinek augusztusig! :-)
Boldog babavarast!
sziasztok,en 5.ere vagyok kiirva,nekem mar nagyon mocorog,rug,gyomor eges nincs,nem is volt,elso baba,nemet meg nem tudom,de majd meg irom jovo heten.jol erzem magam,picit meg faradekony vagyok,alig kapok levegot egy seta soran... :)alig varom mar hogy meg legyen az eletem ertelme!
jo baba varast
20 hetes kismami
Sziasztok, én aug. 11.re vagyok kiírva. Én is érzem már mocorogni, gyomorégésem nagyon ritkán van ha olyat eszek. Vásárolni majd csak akkor fogok amikor tudjuk-e h milyen nemű. De ha lány, akkor elég sok mindent kapunk, ami fixen meg van már az a babakocsi.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!