Van itt olyan kismami aki augusztusban fog szülni Celldömölkön?
Nálunk is kiscsaj lesz (legalábbis remélem ).Szerintem hihetsz neki, ha nem lenne biztos benne, akkor azt megmondaná.Szerencsés vagy, hogy kisfiú után sikerült egy kislányt "összehozni".Gondolom nagy az öröm:)
A meleget én is nagyon nehezen viseltem, de ez a párás idő most még jobban megvisel, mert nagyon sokat fulladok, pedig csak 9 kilót híztam eddig és 46-ról indultam.Nevet választottatok már a KisHercegnőnek???Téged milyen sűrűn hív vissza a doki???
Szia!
Én is nagyon örülök, hogy írtál:)Gyönyörű nevet választottatok a kiscsajszinak.A mi listánkon is szerepelt, de végül apa döntötte el, hogy Flórának fogjuk hívni.Már nagyon várom, hogy végre a karomban tarthassam, hisz rengeteget vártunk rá.Bár a szüléstől kicsit félek.Te a kisfiadat is cellbe szülted?Tapasztalat?Nagyon szeretném a császármetszést elkerülni, remélem sikerülni fog.Nekem 2 hét múlva kedden kell visszamennem UH-ra.A pénzzel én is mindig gondban vagyok.Ki ennyit ad ki annyit, de őszintén szólva én nem adok sokat, és nem is minden alkalommal.Szülés után sem tudom mennyit illik "borítékolni".Te tervezed, hogy fogadsz szülésznőt?Nekem mindenki azt tanácsolja, hogy fogadjak.Elég nehéz helyzet, mert hogy tudnék választani közülük, ha egyiket sem ismerem...?!Szóval ezer tisztázatlan kérdés kavarog a fejemben,pedig tegnap léptem a 32.hétbe:)Ti hogy álltok a babaholmikkal?Mi még most festjük a szobácskáját, már alig várom, hogy elkészüljön.Hogy bírod ezt a hülye időt???Én a frontot nagyon megérzem sajnos...elég sokat keményedik a pocim ilyenkor.Neked nem szokott???
Nah, ez most elég hosszúra sikerült.Még benézek ma, hátha válaszolsz.Sok puszi nektek:)
Szia!
Én a kisfiamat nem Cellbe szültem, hanem Szombathelyen, de sírva jöttem haza a rossz tapasztalatok miatt ezért eldöntöttük, hogy a másodikat már nem ott fogom szülni.Tavaly szült a húgom Cellbe a Kovács dokinál és nagyon meg volt vele elégedve, és a Rita szülésznő a rokonunk ezért a húgomnál ő volt ottbennt, de őrá mondják egyedül sokan hogy nem szimpi és nem elég barátságos.A szomszédasszonyom azt mondta(3-at szült a Kovácsnál), hogy mindegyik kivétel nélkül nagyon aranyos, úgyhogy emiatt nem is kell izgulni,melléd fog állni, akár ki is lesz aznap.És nem ismerem a szülésznőket, de ha mész nst-re akkor meglátod melyik lesz neked szimpi.Amúgy én az elsőt 16 óra vajúdás után császárral szültem, úgyhogy nekem annyit mondott a doki, hogy nagy valószínűséggel számíthatok a császárra.Őszintén mondom félek is, mert tudom mi vár rám,szerintem nagyon rossz a császár után, inkább ezer sima szülés.Én még nem keményedek eddig, igazából későn éreztem a magzatmozgást is csak 1 hónapja először, pedig a második babánál azt mondják előbb lehet.Ezekben a rossz időkben meg olyan lusti néha bejelentkezik, de nem olyan sűrűn.Én személy szerint sem bírom ezeket a frontokat.Ti is szép nevet választottatok.Ha lesz időd majd írj, puszi Nektek:-)Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!