Hányan vagyunk itt akik augusztusban fogunk szülni?
Sziasztok! Aug. 15 :o) eddig még kislány lesz, nem nő ki a kukaca :o)
Gyomorégés nincs, de van hónapok óta tartó betegség, már az 5. kb. Nagyon le van gyengülve az immunrendszerem, két nap munka után megint tele az orrom. Mivel szagokat nem érzek, ezért étvágyam sincs, úgy kell magamba erőltetni a kaját.
17+6 napos vagyok, a mozgást még nem érzem, néha kapirgál, de sokszor úgy kell koncentrálnom, hogy érezzem. Fura, mert 2. baba, van már egy két éves fiunk, azt mondják, hamarabb kéne éreznem, bár melső fali a méhlepényem (a fiammal hátsó volt) lehet ez is közrejátszik.
Babadolgokat még nem vettünk, egy csomó van a fiamról (babakocsi, bútor, stb) max takarókat, ruhákat fogok venni, hogy ne csak kék legyen. De megvárjuk még a 20. heti uh-t, hogy tuti legyen a kislány.
Még amit szeretnék venni, járóka (a fiamnál nem volt, nem is akartam, de őt már nem rakhatom a franciaágyra vagy a földre, hogy a két évesem - akkor már majdnem 3 - nehogy átessen rajta, nekidobja a játékát stb), adamo szerű hinta (ezt a fiamnál megbántam, hogy nem vettem, így most fogok). Ami nagyobb beruházás lesz, az a fiamnak új ágy, mert most még az átalakított kiságyában alszik, de az majd kelleni fog a huginak. Ja, és még kiskádat is veszünk újat, azt a jó kis szoci színes nagy műanyagkádat, mert ikeás volt nekünk, de az annyira pici, hogy marad a mamáéknál. Állítólag nagyon jó a bele való műanyag babafürdető is, lehet azt is kipróbáljuk, így a fiam is tud segíteni majd a fürdetésben. Ezeket mind feleslegesnek tartottam az első babánál, de így pont az első miatt a másodiknál már megveszem... bocsi, kicsit elkalandoztam, de lehet valakinek hasznos ötletek.
Nálatok első baba?
Sziasztok!
Én aug 5re vagyok kiírva. Nem vagyok kívánós, nincsenek éhségrohamaim, a hányingeres korszak sem tartott sokáig.
Mellső fali a lepény, így később kezdtem el érezni, mint az elsőt. Sokszor inkább csak azt érzem, hogy helyezkedik és másmilyen a pocim formája.
A fiam 4 éves lesz áprilisban, róla megmaradt minden, szóval én még nem vásárolgatok, majd talán később.
Nagyon várták már a kislányt a családba, mert apósomnak már van 7 fiú unokája, most jön a nyolcadik. Én nagyon örülök neki:)
20 hetes kismama
Sziasztok, augusztus 6-ra vagyunk kiírva. Van már egy kilenc hónapos kislányunk, úgy hogy érdekes lesz a kis korkülönbség. Fura, mert mozgást én is csak esténként érzek, mikor fekszem. Lehet, hogy napközben nem veszem észre, mert leköt a pici. Gyomorégés szokott lenni, első babánál is volt, hajas baba is lett rendesen. :) Ezen felül elég jól vagyok, ugye baba mellett nincs is sok idő rosszul lenni. Napi másfél két óra babakocsis séta karban tart. Ma megyek délután ultrahangra, akkor reméljük kiderül a neme is.
Ha kislány lesz nagyon kevés dolgot kell vennünk, ha fiú akkor csak a rózsaszín dolgokat kell eladni, na meg ugye a ruhák. :)
Szép Napot!
G
Szia.Augusztus 3ra vagyok kiirva.Vasarolnunk nem igazan kell mert masodik baba es ha azonos nemu akkor vegkepp semmi nem kell.Ha fiu az mar mas teszta mert mindenunk szinte rozsaszin.
Rosszulletek elmultak,puffadas szornyu semmi huvelyest nem ehetek.20hetes terhes vagyok kb masfel hete erzem a picurt egyre intenzivebben.Gyomoreges is van de csak akkor ha telhetetlen vagyok. :D
Aug. 29-re vagyok kiírva, ma 16+1 hetes vagyok. Második baba. Gyomorégés nincs szerencsére, az elős babával is csak a 30. hét környékén kezdődött, viszont most van derékfájás:(:( A lányom 16 hónapos, így nagyon nem unatkozom mellette. A pocaklakó nemét még nem tudjuk, emiatt nem is vásároltunk,de ha lány lesz,akkor sok mindent nem kell vennünk, a nagyobb tesóról megvan mindenünk, pár ruhára lesz szükésgünk,cumisüvegre stb...
Mocorgást tegnap éreztem,de még nem az igazi,inkább kis kapirgálás:):)
Ma megtudtuk, hogy Hugi lakik a pocakban, így nagyon kevés dolgot kell újra vennünk, hiszen szinte minden rózsaszín.
Szerencsére minden rendben, szinte napra pontosan annyi idős, ahogy az utolsó mensitől számoljuk.
Azért nem érzem még annyira mozogni, mert első fali a lepény. Nem baj, ami késik nem múlik! :)
G. (19 hetes kismami)
Sziasztok.
Mi aug.24-re vagyunk kiírva.Most vagyunk 17+3 hetesek. Első baba, így még semmink sincs. jövőhéten megyünk genetikai uh-ra, remélem kiderül,hogy kislány vagy kisfiú. Már annyira vásárolgatnánk neki...
Nekem panaszom nincs, talán annyi ha sokat állok akkor kicsit fáj a hátam. Ja és utálok reggel munkába menni... :)
Ti nevet választottatok már??? Mennyit híztatok idáig?
Mindenkinek jó babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!