Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusban fogok szülni,17...

Augusztusban fogok szülni,17 hetes vagyok most, milyen kabátot vegyek?

Figyelt kérdés

Egy tavaszi kis kabátot szeretnék, amit áprilisban-májusban tudok majd hordani, 21-26-30 hetesen. Na de itt jön a csavar, szeretnék egy olyan kabátot venni, amit később is tudnék hordani, tehát kiengedhető, övvel szűkíthető vagy nem tudom. De nem szeretnék több ezer forintot kiadni egy olyan kabátkáért, amit csak ebben a két hónapban hordanék.

Szerintetek?

2011. márc. 9. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én egy poncsót hordam . Szerettem, és jó utána is.
2011. márc. 9. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Később??

őszi tavaszit?

én valamilyen bélelt kötöttet vennék

ha meg téli is legyen az nem fog menni...

mert olyan nincs szerintem.

pelerint is szoktak hordani kismamák de tök formátlanná tesz. felül lepel alul két láb..

2011. márc. 9. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nem veszek kabátot, így tervezem. Drága és megpróbálom kihúzni nélküle.

2O h

2011. márc. 9. 11:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Átmeneti kabátot szeretnék. Később úgy értem, szülés után is és jövőre is. Pont azért gondolkodom így, mert drága, 6-7 ezer egy sima női kabát, turkálókban is jártam már, semmit nem találtam. Ha kismama boltban veszem még drágábbak.
2011. márc. 9. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor vegyél,ha már égető szükséged lesz rá. Én pl 33 hetes vagyok,és a szövetkabim még mindig jó rám,ami ugye télikabát. Annyi, hogy végülis elég bő és van benne egy öv,amivel szabályozni tudom. AMúgy meg szerintem is hasznos a poncsó és 4-5 ezerért már valószínűleg kapsz is.
2011. márc. 9. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
szia! én is 17 hetes vagyok és a poncsóra szavazok, amúgy is van 3 db-om, egy garbós nagyon meleg, egy sima kötött fehér és egy fekete. nekem tetszik, de az előző terhességemnél kellett télikabát azt nagyobb méretben vettem egyet és kész, tavasszal szoktak lenni kabát akciók, keresel valami vékonyabbat aztán az jó lesz. üdv
2011. márc. 9. 11:41
 7/12 anonim ***** válasza:
off: de szerintem simán kihúzod kismamakabát nélkül. nem úgy, mint én, két hét múlva szülök és még bőven kell a kabát. de most jön a jóidő, a 17 hetes pocak meg még bőven belefér egy szimpla kabátba.
2011. márc. 9. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is 17 hetes vagyok, és olyan tavaszi kabátom van, aminek elől 2 soros a gombja. Azt ha kell arrébb is lehet varrni, és sokáig jó lehet, nem is tervezek másikat venni.

Egyik kismama barátnőm téli kabátnál tette ugyanezt, és teljesen jó volt :) Ilyenre gondolok:

[link]

2011. márc. 9. 12:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Műbőr kabátom van tavaszra, tegnap felvettem és már épp hogy beleférek, ezért aggódom, hogy mi lesz még áprilisban amikor kell még a kabát.
2011. márc. 9. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
konkrét helyet nem tudok neked mondani, de nekem a derék felett kötős jött be.
2011. márc. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!