Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusban fogok szülni,17...

Augusztusban fogok szülni,17 hetes vagyok most, milyen kabátot vegyek?

Figyelt kérdés

Egy tavaszi kis kabátot szeretnék, amit áprilisban-májusban tudok majd hordani, 21-26-30 hetesen. Na de itt jön a csavar, szeretnék egy olyan kabátot venni, amit később is tudnék hordani, tehát kiengedhető, övvel szűkíthető vagy nem tudom. De nem szeretnék több ezer forintot kiadni egy olyan kabátkáért, amit csak ebben a két hónapban hordanék.

Szerintetek?

2011. márc. 9. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én még tavaly tavasszal vettem a Zarában ballon kabátot, azt hordtam márciustól amíg csak kellett. Még belefér most is a hasam, 20 hetesen, sőt jóval később is lesz még hely benne. Egyelőre még a télikabátomat hordom - amibe viszont egyre kevésbé. Úgyhogy most már ezért is nagyon kéne, hogy jöjjön a jó idő.

Összegezve: egy ballonkabát szerintem megfelelő, ha jó a szabása, akkor pocak nélkül és pocakkal is csinos.

2011. márc. 9. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Én egy szövet poncsó szerűt túrtam magamnak tavaly ősszel,óriási pocakom volt,de abba nőhetett.Most is tudom használni,most kis cuki-csini.
2011. márc. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!