Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ebből lehet baj?...

Szerintetek ebből lehet baj? Volt még valaki így?

Figyelt kérdés
az előbb egy alacsonyan lévő kanapéból ahogyan fel akartam állni nagyon előredőltem és ahogy megnyomta a hasam bele nyilalt, és marhára fájt 1-2 másodpercig. Történhetett valami baj? járt még valaki így? 23hkm
2012. márc. 12. 17:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Itt fasza, én kaptam a midwifetól egy listát,hogy minek kell lennie az én táskámnak meg minek a gyerekében. Nagyon nem olvastam még át, de azt tudom, hogy kell pamut bugyi meg betét ugye, hálóing, köntös, papucs, törölköző, wcpapír, fogkefe, fogkrém, innivaló, rágcsa, tusfürdő, most hirtelen más nem jut az eszembe. Babának meg ruha, pelenka, hordozó,popsikrém meg ilyenek gondolom, de nem vagyok benne biztos, majd átnézegetem:)
2012. márc. 12. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:

én 5 hónapja szültem. Pamutbugyi?? ccc... annyira mindegy szerintem milyen..., az első nap úgyis 2x átöltözöl, mert szétvérzed, akárhogy is teszed a betétet.. A lista nálunk is hosszú volt, kb akkora pakkal érkeztünk a kórházba (és úgy láttam más is), mintha 2 heti nyaralásra mennénk :)

Aztán persze csak ment a szenvedés, hogy mit merre, hova tegyünk, súvasszunk és persze a hazahordás 5 körben ment.

Visszatérve a kérdésedre, szerintem nem lesz semmi baj attól a nyilalástól... Ha nem vérzel és érzed a babamozgást is, sztem nagy baj nem lehet. Legközelebb vigyázz azért!

2012. márc. 12. 23:12
 13/13 A kérdező kommentje:
itt Angliában ki van kötve, hogy pamut bugyit lehet csak hordani meg vinni a kórházba :D meg igazából tényleg az a legjobb, még akkor is , ha teli vérzed:)De mindegy is, valahogy nem a csomaggal vagyok elfoglalva, SZÜLNI AKAROK!!! :D
2012. márc. 14. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!