Nekem az AFP eredményem 31-es lett. Ebből lehet következtetni hogy fiú e vagy lány vagy ez egy újabb koholmány?
nem, nem lehet én nem tudok erről
de MoM-ban írd meg az értéket, mert így azt sem tudjuk mennyi
Ez is csak egy "koholmány",akár a gyűrűs módszer,vagy az émelygés,kívánósság,pocak forma,arc pattanásossága,szőr erőssége...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:3 lányos
Ez tévhit, bár nekem 32-es lett és lányom lesz, barátnőmnek 29 és fia lett szóval....
33 hkm
első
nem azért "nem jelent semmit" mert MoM a mértékegység, a 31- nek is van vmi mértékegysége, talán U/ml, ez az alap, és ebből számolják ki a MoM értéket, ami már egy korrigált érték, mert figyelembe veszik az életkort, súlyt, etnikumot, stb. Tehát a MoM érték a mérvadó. általában 0,7-2,5 között jó.
azért írtam hogy írd meg a MoM értéket, mert nem egy sima mértékegység átváltásról van szó, így nem tudni hogy a te 31 U/ml-ed, az mennyi MoM-ban
azért mondják hogy az AFP nem jelent semmit, mert sokszor van, hogy a határérték alatt vagy fölött van, és mégis teljesen egészséges a baba
első és utolsó
nem értek én hozzá, csak van már egy babám, és annak idején utánanéztem pár dolognak, tudod, a gugli! :)
az 1 Mom a lehető legjobb érték! szóval ez alapján nem kell izgulnod
egyébként a MoM az angol multiple of the median kifejezésből képzett mértékegység
(ezt pl innen vettem: [link]
ja igen még vmi
szóval nem úgy van hogy 31 AFP = 1 MoM
hanem
az AFP eredményed: 31 U/ml és ez a te esetedben = 1 MoM
jó kérdés :)
te már tudod a nemét?
az én tippem kisfiú :) de lehet csak azért mert nekem is kisfiam van
boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!