Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ebből lehet baj?...

Szerintetek ebből lehet baj? Volt még valaki így?

Figyelt kérdés
az előbb egy alacsonyan lévő kanapéból ahogyan fel akartam állni nagyon előredőltem és ahogy megnyomta a hasam bele nyilalt, és marhára fájt 1-2 másodpercig. Történhetett valami baj? járt még valaki így? 23hkm
2012. márc. 12. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi nyomta meg a hasad?
2012. márc. 12. 17:09
 2/13 A kérdező kommentje:
hát így a lábaimmal , hogy is mondjam, túl alacsonyan ültem, és ahogy fel akartam állni, előrehajoltam és a hasam nekinyomódott a lábamnak és megnyomta a pocakom
2012. márc. 12. 17:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, ennyiből nincs még baj, ahhoz durvább dolognak kellene történnie.

28 khm

2012. márc. 12. 17:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet ettől bajod. Én is 23 hkm vagyok! Nekem nagyon döcögősen telnek a napok/hónapok! Sose fogunk már szülni?! Olyan lassan telik!
2012. márc. 12. 17:15
 5/13 A kérdező kommentje:
ksözönöm a válaszokat:) már érzem h rugdal a kis tökös. Utolsó: igen, én is így érzem, bár nekem azért elég hamar telik, mert még mindig dolgozom, még 6 hétig, meg folynak az események rendesen, de azért már nagyon szülnék, már minden készen áll neki, már csak ő hiányzik, mindig parák vannak bennem, hogy nehogy történjen valami, nehogy elveszítsem, mindenen aggódom, ez készít ki a legjobban
2012. márc. 12. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, engem is kikészít a félelem, hogy valami (bármi) baja eshet, és még olyan de olyan sok idő van hátra! Én már nem dolgozom, (lakásfelújítás,költözködés), és még nem vettük meg a kiságyat, pelenkázót, valamint ruhákból se tudtunk sokat, mert eddig ugye a téli kínálat volt az üzletekben. Bátran merem javasolni, hogy most már maradj otthon, mert most már otthon van dolgod/feladatod. Én se akartam, de a régi/új lakásunk miatt muszáj volt, és a legjobb döntés volt. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, mivel sokkal szorosabb kötelék van köztem és a picur között, egész nap rá figyelek. Boldog babavárás, nekem is kisfiam lesz!
2012. márc. 12. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem is kisfiam lesz, én a 23. hétig dolgoztam, akkor is csak azért jöttem el, mert olyan volt az időjárás, ami nem tett jót...

Alig várom már én is a május végét, nálunk már majdnem minden megvan :-)

28 hkm

2012. márc. 12. 17:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos muszáj dolgoznom a 29. hétig:( Angliában élek, és itt 26 hét munkaidőnek meg kell lenni ahhoz, hogy akármilyen segélyt kapj, semmi sem jár alanyi jogon, és a 26. hetem pont április 26-án fog lejárni, úgyhogy addig mennem kell, ha törik ha szakad, pedig nagyon nehezemre esik, de az van előttem, hogy már csak 7 hét aztán pihenhetek a hátralévő időben, szerencsére mindent megvettünk már, egyedül a babakocsi hiányzik, mert elég drága, úgy hogy júniusban vesszük majd csak meg. Ja meg ilyen kórházi cuccok, azokat lassan meg kell, hogy vegyem, se hálóingem se betétem, se pamut bugyi se semmi, úgyhogy ezeknek neki kell, hogy essek lassan:) Ti mikor rakjátok össze a kórházi csomagot?
2012. márc. 12. 17:43
 9/13 anonim ***** válasza:
ó,én is 23 hetes vagyok :) látom vagyunk páran :)
2012. márc. 12. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Tyű, én azt sem tudom mit kellene összerakni a csomagba... :-/

Pamut bugyi? Húha... Én a tangán kívül csak a franciabugyiban bírok megmaradni, ha az pamut, akkor az is jó? :-)

Mit visztek még?

2012. márc. 12. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!