Meg tudja azt bocsájtani egy nő a párjának, hogyha az nem vállalja a gyereket amikor a nő teherbe esik, és esetleg emiatt a nő akár az abortuszt választja?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 16:09
21/25 anonim válasza:
A válasz egyértelmű: NEM! soha, később sem. megérteni talán idővel meg tudja, de megbocsátani nem. Most pont olyan helyzetben vagyok, hogy csak a vőlegényem támogatásával tudom megtartani a picit, ő pedig bizonytalan. Ha azt mondja majd, hogy nem szeretné, és inkább fizetné az abortuszt, akkor mindenképpen elhagyom. Ennyi, tudom, de nem érdekel miért. Erre egyszerűen nincs bocsánat. Ha valaki olyan, mint én, és a kételyei ellenére ugrált, örömkönnyekben tört ki és beszélni kezdett a babájához, amikor meglátta a pozitív tesztet, és ekkor érezte igazán nőnek magát... esélytelen. lehetetlen. van, akiben nincs anyai ösztön, aki önmagátol dönt így.. de az más tészta. Aki szeretné, de a pasi lebeszéli róla, az nem.
22/25 A kérdező kommentje:
:) gratulálok. Mióta ugrálsz?
2012. márc. 23. 19:41
23/25 anonim válasza:
képzeld, tényleg ugráltam. na és?? hogyhogy mióta??? szerintem teljesen egyértelmű a mondat, és csak szánni tudom azt, aki nem tud megérteni egy összetett mondatot, és ilyen hülyeségeken akad ki és köt bele
24/25 A kérdező kommentje:
Hát... Nem értem, mit lehet félreérteni azon, hogy gratulál neked az ember puszta jószándékból. Az lett volna a kérdésem, hogy hány hónapos terhes vagy...
2012. márc. 24. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!