Kismamik, ti hisztek abban, hogy egy "kis lélek" választja ki a szüleit Odafentről?
Hát én nem tudom!:S
Nekem két gyönyörü fiam van akiket az életemnél is jobbna szeretek és azt hiszem Ök is engem!:)
De!!!Akiket a szüleik csúnyán bántalmaznak ne adj isten megölnek,Ök miért pont azokat az embereket(???) válasszák?
Én öt éve nem estem teherbe ..Màr màr belenyugodtam,mikor egy nap valami megmozdult bennem,és azt mondtam a pàromnak:Ma terhes leszek!
2 hét mulva pozitivat teszteltem!
Tudom,hogy Isten ajàndékozott meg!
És hogy lélek-e vagy sem,nem tudom,csak azt hogy minden baba egy probatétel.
Ha jol neveled,kiàlltad a probàt,ha hanyagolod,megsérted a lelkivilàgàt,akkor nem birtad kiàllni.
Furcsa de én igy vagyok vele.
Miért pontoztátok le azokat, akik azt írták, hogy nem hisznek benne? Az volt a kérdés, hisz benne vagy sem. Miért csak az a válasz hasznos, aki hisz benne?Komolyan válaszoljatok már légyszi!
Én Istenben hiszek, de ilyen lélek kiválszt engem felülről dologban nem, ha jó időben szexelsz lesz baba, ennyi sztem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!