A születendő babába mikor költözik a lélek?
Figyelt kérdés
Vagy már a spermába is benne van és ott kezdődik el az "igazi" élet?2011. ápr. 30. 17:17
1/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, a fogantatáskor már ott a lélek:) Előtte kiválasztja a megfelelő Apát és Anyát:)
2/9 anonim válasza:
Szerintem a spermában nincs lélek, én is úgy gondolom hogy fogantatáskor költözik be, már ha lehet így fogalmazni:)
3/9 anonim válasza:
A spermium egy sejt, hogy lenne lelke??:)
És akkor a petesejten is van és a babának két lélekből lesz egy?
Hát, én meggyőződéssel hiszem, hogy a fogantatástól.
Az abortuszpártiak szerint akkor még nincs, így nem bűn elvetetni.
4/9 anonim válasza:
Felfogás kérdése.
Szerintem születéskor alakul ki.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is fogantatáskor. Bár azt nem tudom megmondani mi az a lélek, szóval bonyolult kérdés. Van aki petecsomónak mondja és hogy az még csak pár sejt. Lehet szerintük akkor mikor már emberre emlékeztet 12. hét után. Van aki azt mondja mikor megszületik a baba. És van aki nem hisz ebben az egészben.
6/9 anonim válasza:
Fogantatáskor.
Off (bocs): Sokszor mondják, hogy a baba választja, hogy hova akar születni (első). Igazán rossz szülőket miért választott a babájuk?
7/9 anonim válasza:
Utsónak én úgy tudom, hogy a léleknek életfeladatai vannak, ezért neki sajnos ez az életfeladata hogy megtapasztalja a rosszat is, hogy fejlődni tudjon és eljusson egy magasabb szintre, de én ezt csak olvastam nem tudom igaz e.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is fogantatáskor, bár én is azt hiszem, hogy ő választ ki minket. Volt sajnos egy vetélésem a 8. héten, én még nem hallottam a szívhangot, mert sajnos az 5. héten megállt a fejlődésben, és úgy gondolok rá, hogy meggondolta magát (még időben, hogy ne halljam kis szívét) és később szeretne jönni. Lehet, hogy ez valaki számára hülyeség, de én így dolgoztam fel a történteket. (ő már a 2. babánk lett volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!