Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a napokban fogtok szülni,...

Akik a napokban fogtok szülni, ti nem unjátok a sok "egybenvagy még" kérdést?

Figyelt kérdés
Már alig bírom kivárni, hogy megszülessen, csak ezen kattog az agyam, de szinte kivételnélkül mindenki megkérdezi ezt. Én elhiszem, hogy mindenki várja már , de már olyan unalmas számomra.

2012. márc. 10. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha zavar, akkor ne vedd fel a telefont, ha azon keresnek/kérdeznek, vagy add oda a párodnak/férjednek és beszéljen ő velük.

Engem is zavart ezelőtt hat hónappal, de átvette a párom és így nem voltam ideges, ha megláttam a kijelzőn, hogy "anya". :) Tudod, ez a terhességgel is együtt jár, ilyenkor - én legalábbis - a vége felé már mindenen ideges voltam, kivéve akkor, ha viccelődött velem valaki.

Az első két gyerekemnél ilyen nem volt, de a harmadiknál egy kicsit érzékenyebb voltam a vége felé.

Három kisgyermek anyukája. :)

2012. márc. 10. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Az egyik gyerekemet túlhordtam, a végén volt aki napi kétszer is felhívott, hogy megszültem-e már. Elég idegesítő. De próbáld a jó oldaláról felfogni: most még van időd velük beszélgetni és ők tényleg aggódnak érted, és kíváncsian várják a babádat, azért kérdezgetnek. Beszélj velük, ne bántsd meg őket, hogy nem veszed fel, úgyis csak egy perc az egész. Nem, még nem szültem meg, majd hívlak ha van valami, köszi jól vagyok, de most dolgom van, szia.
2012. márc. 10. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Elhiszem,hogy idegesit.

Mikor a fiamat vartam volt egy-ket emberke aki minden aldott nap megkeresett ezzel az idegesito kerdessel.

Volt egy no aki kulonosen ram szallt. A ferjem volt munkatarsanak a felesege. Es azota mar 2 es fel eves a fiam es ez alatt az ido alatt talan 2-szer erdeklodott,hogy vagyunk, hogy van a fiunk. Ennyit errol.

Most megint babat varok, 10+6 hetes vagyok. Mar elore felek ,hogy megint jonnek majd a "jo akaroim". De mar elhataroztam,hogy most nem leszek olyan finomkodo mint a fiamnal voltam.

2012. márc. 11. 01:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi az együtt érzést!

Nem bántok én senkit meg csak nagyon unom. Ma azt csináltam, hogy én hívtam anyumat is meg anyósomat is. De egy 65 lakásos társas házban lakunk a 4-iken és mire leértünk csak ketten tették fel megint a kedvenc kérdésemet.

majdcsak külön leszünk már és utána jühetnek a hülye kérdések megint, mert gondolom lesz utána is.

Üdv nektek:39+2 hetes kismami.

2012. márc. 11. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 19 hetes vok, engem a "na tudod már, hgy fiú lesz vagy lány" kérdés, meg a "nincs is hasad" megjegyzés bosszant fel. Az emberek mindig siettetnék a dolgokat és olyan rossz mindig százszor válaszolni ugyanarra a kérdésre. Esetedben pláne: hát nem látja magától is hogy még egyben vagy:D?
2012. márc. 12. 06:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma is elhangzott a kedvenc kérdésem párszor. Meg ráadásul nincs is nagy pocakom és még azt is megkérdezték, hogy , hogy akarok én szülni ekkora hassal? Már amugy is feszült vagyok, nagyon unom már.
2012. márc. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!