Aki mostanában fog szülni ( napokban, hetekben) az nem fél a holnaptól a feb.29-étöl? én nagyon mi lesz ha akkor szülök mert szökő év valaki fel világosítana!
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 09:14
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én is most fogok szülni, de én nem félek a 29.-től. Mondjuk nem örülnék neki, de ha a babám ezt a napot fogja választani, hát legyen! Amúgy attól mert szökőév, ugyan úgy meg lehet tartani a születésnapját, csak majd 28.-án vagy 1.-én! Nem ezen fog múlni! :)
2/9 anonim válasza:
Hu! Ez eddig eszembe sem jutott. Én 16-ra vagyok kiírva de az orvosom azt mondta mostmár bármikor jöhet. De ha mégis a holnapot választja akkor ugy lesz ahogyan az első válaszoló írta.
3/9 kíváncsicska válasza:
Nem kell félni mert a szökőnap a 24.-e és nem a 29.-e.
4/9 kíváncsicska válasza:
Harmadik volatm megint
5/9 anonim válasza:
Jövőre akkor se lesz 29-e..szóval én se akarok holnap..visszatartom ha úgy alakul:)))ha pedig nem akkor majd úgy fogjuk fel, hogy különleges gyerek , különleges napon születik:)
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell ilyenek miatt aggódni, anyukám épp szökőévben, napján született vagyis 29 éjjelén született így áttették március 1.re
amúgy annál emlékezetesebb marad a dolog, mindenki számára:D
8/9 anonim válasza:
Én örülnék, ha holnap születne... egyfelől mert már van egy péntek 13-i gyerkőcöm, és akkor most lenne egy szökőéves gyerkőcöm is, másfelől meg a dokim szabin lesz márc. 1-től pár napig. Most már nekem is bármikor jöhet a babám. A dokim szabija jobban aggaszt.
9/9 anonim válasza:
Én szökőévben születtem, 24-re volram kiírva és 27 lett belőle. Én nagyon sajnálom, hogy nem maradtam még bent 2 napot, mert nekem tetszett volna a 29. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!