Valaki mostanában csinált esetleg GENDER MARKER baba neme tesztet? Aki esetleg tesztelt- eredménye jó lett végül?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nem sokan csinálnak ilyen tesztet mert nem lehet bennük megbízni,hátha neked sikerül.
Én fent vagyok egy fórumon. Ott 2 lány is csinált pont ilyen tesztet és egyiknek sem jött be. Mindkettőnek rózsaszín lett, kislányt mutatott és kisfiúk lesz 100%.
Szóval szerintem kamu. Ennyi pénzért menj el inkább egy 4D-s UH-ra, ott is kiderülhet a neme. Ha meg még nagyon kicsi, akkor pár hetet várnod kell. Szerintem felesleges pénzkidobás.
Valóban felesleges pénzkidobás, azonban rendkívül magas a szenzitivitása: 50-50%, és ezzel bizony már jó üzletet lehet indítani. A módszer, amely szerint működik puszta feltételezés, megfelelő klinikai adatok hiányában. Két módszer létezik egyébként a baba nemének a meghatározására: ultrahang, illetve vérteszt. Utóbbi nagyon szigorú ellenőrzés mellett végzik, nagyon kevés helyen és nagyon drága. 12. hét előtt pedig abszolút nem (azért, hogy pusztán emiatt ne lehessen szó abortuszról). Ennek az indikációja egyébként valamilyen nemhez kötötten öröklődő betegség kiderítése lehet, ha alapos gyanú merül fel. A költsége nem 6-7000 forint, hanem ennek sokszorosa.
Lényeg a lényeg: így nem derül ki, nem érdemes beszerezni, és valóban jobb a 4D uh helyette, hiszen még képed is lesz a Piciről. :)
ebayen rendelve szallitassal 4-5000 ft volt
lányt jelzett-lány lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!