Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki mostanában csinált...

Valaki mostanában csinált esetleg GENDER MARKER baba neme tesztet? Aki esetleg tesztelt- eredménye jó lett végül?

Figyelt kérdés
Nemrégen hallottam erről, kipróbálnám szívesen..de tényleg megbízható?
2012. jan. 24. 15:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

MINDENKINEK lányt jelez!

Akinek lány lesz az örül, akinek fiú az meg nem.

Nekem is lányt jelzett, és fiam lett!

2012. ápr. 3. 08:49
 12/21 anonim ***** válasza:

"Akinek lány lesz az örül, akinek fiú az meg nem. "

Márhogy ezt úgy értem, hogy akinek lány az örül hogy milyen jó ez a teszt, akinek fiú az meg csalódott, hogy semmit nem ér, pénzkidobás.

2012. ápr. 3. 08:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Csak arra a kisfiúval szőrösödnek az anyukák hozzászólásra reagálnék,hát jót nevettem.A mgnövekedett hormonszinteknek köszönhetően sajnos szőrösödök,főleg a belső combok,és has tájékon,de majd el fog múlni,nem izgatom magam rajta.Lényeg a lényeg kislány van a pocakban,2 genetikai,2 sima,és 1 4d-s ultrahang támasztja alá :DDDDDDD
2012. ápr. 3. 11:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát igen, sokat hallani a fals eredményekről...És van benne valami..nem hallani nagyon világoskék tesztekről :-(

Utolsó, ez a szőrösödés érdekes..nekem is van..ma megyek uh-ra, hát kíváncsi leszek :-)

A teszt amit itt kérdeztem : LÁNYT mutat..(én meg fiús sejtek-sebaj, mert már most imádjuk !!!)

2012. ápr. 3. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
megírod mit mondak uh-n? Kisfiú vagy kislány?
2012. ápr. 3. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Semmi köze a szőrösödéshez a kisfiúkhoz... A magzati hormontermelés lényegében mint olyan, nem létezik, de tünetképzően az édesanyánál semmiképpen nem. :)) Példa az életből: soha, soha nem volt egy szál szőr sem a lábamon vagy a karomon, csak ilyen kis szőke pihék - kislányom lesz, most van... Anyumnak mindkét lányos terhességével szőrös lett a pocija (pedig igen csak lányok vagyunk), az öcsémmel nem.

A férjem orvos, szerinte eszméletlen csalás az egész teszt dolog, de ő is jó üzletnek tartja, hiszen 50%-ban bejön! :D

34 hetes kismama

2012. ápr. 3. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Negyedik babáját váró anyuka vagyok.

Első lány,vele pattanásosodtam és szőrösödtem

Második fiú,vele se patik se szőrök

Harmadik fiú,vele patiztam de nem voltak szőreim

Most még nem tudom milyen nemű lesz a babó,de patizok és szőrösödök.

Erre a pénzkidobós tesztre meg azt mondom,hogy én kivárom,mit mutat az ultrahang,mert olyan jó kellemes bizonytalanságban lenni,és izgalmas,legalábbis nekem.

Nem dobnék ki ilyen tesztre pénzt az biztos,mert akkor nem lenne ez a pár hét várakozás ilyen titokzatos és épp ettől olyan szép:) De nem?

Az szerintem sokkal rosszabb ha valaki beleéli magát ebbe a tesztbe(aminek semmi tudományos alapja nincs)és mégsem olyan nemű a baba,mint ahogyan a teszt mutatta,akkor tudat alatt csalódott lesz a kismama,és ez nem jó:((

Maradjunk meg boldog tadatlanságban legalább egy kis ideig:)

Boldog babavárást mindenkinek!

3 gyerkőcös és 13 hetes kismama.

2012. ápr. 3. 19:00
 18/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó..köszi a tartalmas választ!

Most jöttem meg a 18.hetes UH-ról, csináltam anno a tesztet, és lányt mutatott !!!

AZ UH PEDIG : FIÚ-t !!!!!!!!!

2012. ápr. 3. 19:58
 19/21 anonim ***** válasza:

uccsó vagyok

Na ugye:)))))

Gratula!

2012. ápr. 3. 22:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Ismerek egy leányzót, január körül csinálta meg a tesztet: Fiút mutatott és az UH is igazolta :)
2012. máj. 28. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!