Én nemrég szültem Gyöngyösön. Amit vinned kell feltétlenül babának popsitörlő, popsikrém, pelenka. Magadnak a szokásos kórházi motyó + vastag betét. A babák az anyukák mellett vannak végig. Mire vagy még kíváncsi?
2012. febr. 18. 16:44
2/24 anonim válasza:
Ja igen, ami még eszembe jutott, látogatók a szobába nem mehetnek sajnos, kivéve ha vip szobába nem mész. 2 vip szoba van, atz egyik 5000/éj a másik 10000
2012. febr. 18. 16:46
3/24 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, hogy írtál! Köszi :)
Érdekelne egy pár dolog:
A csecsemősök segítenek? Nekem első baba és úgy gondolom elkél majd a segítség. Jó szülésznőt nem tudsz ajánlani? Kinél szültél?
Barátnőm három éve szült ott, de az ő infói már nem naprakészek.
Akkor még nem lehetett hálós bugyit sem felvenni. Remélem most már lehet!?
A saját hálóingedbe szülhetsz vagy kórházit adnak?
Hány ágyasak a szobák?
Van arra lehetőség, hogy a az apuka helyett a nővérem jöjjön be velem szülni? Apuka nem szeretne, én viszont szeretném, hogy ott legyen valaki. Szerinted megoldható?
2012. febr. 18. 18:06
4/24 anonim válasza:
Szelva doktornál szültem, fogadott szülésznőm nem volt, így sajna nem is tudok ajánlani. Bugyit nem lehetett felvenni a vizitek miatt, ez eléggé kellemetlen volt.... Kórházi hálóingben kellett lenni a szülés alatt. A szobák... úgy emlékszem hogy ahol én voltam 6 ágyas volt, de akkor csak ketten voltunk a szobában, utána én a látogatási gondok miatt átmentem a vip szobába. Csecsemősök közül a legtöbb kedves, bár volt egy olyan nővér akitől nem igazán lehetett kérdezni mert eléggé lekezelő volt, hogy mi az hogy nem tudja az első babás kismama... de a többiek tényleg nagyon kedvesek és segítőkészek. Nekem az az egy dolog nem tetszett, hogy nem adhattak semmit enni a babának, nekem pedig nem volt még az első pár napban tejem.... így szegény kicsikém gyakorlatilag éhezett amíg ott voltunk :((((
2012. febr. 18. 21:19
5/24 anonim válasza:
Ja igen, szerintem biztosan megoldható hogy az apuka helyett más menjen be veled, beszéld meg az orvosoddal. Ja igen meg kell hozzá egyébként venni a kórházban kispapa ruhát az kb 2000 Ft körül volt.
2012. febr. 18. 21:21
6/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Most egyenlőre más nem jut eszembe, de ha lesz kérdésem még feltehetem? Idővel tuti lesz :)
2012. febr. 19. 15:10
7/24 anonim válasza:
Persze nyugodtan :) fel szoktam nézni ide minden nap. Mikor születik a Picúr egyébként?
2012. febr. 19. 21:16
8/24 A kérdező kommentje:
Május közepén érkezik ha minden jól megy. Szeretnék felkészülten menni. Meg hát első baba, úgyhogy jó tisztán látni néhány dologgal kapcsolatba. Te mikor szültél?
2012. febr. 19. 21:50
9/24 anonim válasza:
Én tavaly szeptemberben. Nekem is első baba :) Melyik dokinál fogsz amúgy szülni?
A szülőszobán van amúgy labda, bordásfal. Nekem a labda nagyon jól jött, valahogy nem annyira fájt mint fekve vajúdni.
2012. febr. 20. 10:05
10/24 A kérdező kommentje:
Én Nadim doktornál fogok szülni. Jó, hogy írtad ezt a labdát, mert ezt is akartam kérdezni. Szóval akkor nem csak dísznek van kirakva, mint sok kórházban, hanem használni is lehet :) Jó ha vannak lehetőségei az embernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!