Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem szül valaki mostanában...

Nem szül valaki mostanában Gyöngyösön? Vagy esetleg aki a közelmúltban szült?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a tapasztalatok. Miket vigyek, mire számíthatok.

Jó szülésznőre is várnék javaslatokat!

2012. febr. 8. 09:51
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat. Ti vittetek be mellszívót?
2012. márc. 22. 10:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Én nem vittem mellszívót. Ott megmutatják hogyan kell kézzel fejni. Egyébként szerencsémre nekem nem kell fejnem, így pont annyi tejem van, amennyi a babómnak kell.
2012. márc. 22. 14:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:ha van mellszívód, vidd be, hátha segít valamit, ha szükség van rá.A szobatársam bevitte az övét, s úgy láttam, ez egy jó pont a csecsemősöknél, meg az is, ha valaki minden áron fejni akar.Ha ezután veszel, én a szimpla vákuumosat nem ajánlom, mert az a végén lévő zsírosabb tejcsit bennhagyja, illetve fejés előtt a langyos vizes borogatás jót tesz.A fejést megtanulni azért jó,mert ha megbetegedsz,akkor jó,ha van tartalék tejcsi.

Válaszolónak: egy csepp előtejem volt, úgy, hogy teljesen szétnyomogatták az amúgy "jó kiállású" mellbimbóm.Érthető, hogy nem tetszik, hogy nem adnak a babádnak pótlást, viszont a tápnak van egy olyan tulajdonsága, hogy a babák könnyen megszeretik az ízét, illetve ha tele a poci, nincs motiváció a szopira.

A legtöbb nőnek a 3. és 4. napon jön meg a teje, azt benn is tudják, és addig úgysem hagyják, hogy a babák éhen haljanak.

A kialvatlanság tényleg nem tesz jót a tejtermelésnek, viszont az első hónapokban eleve kialvatlan az ember, jobb felkészülni vitaminokkal erre az időszakra(csak óvatosan,mert sok hízlal)

2012. márc. 24. 21:51
 24/24 anonim ***** válasza:

Az én babóm egyébként nem kedveli a tápot... de ott mégis megette.

Akkor nem voltam érthető, egyáltalán nem aludtam a kórházba csak az utolsó napon, meg akkor amikor elvitték 1 órára, de abba az 1 órába kellett besűrítenem a zuhanyozást, és a wc-ét is, míg itthon azért tudtam már aludni, igaz szakaszosan, de ezzel már semmi baj nem volt ezt a kettőt azért ne keverjük össze.... És örülök hogy egyet értesz akkor velem hogy pótlás bizony kellene. Attól még (legalábbis az én babám) ugyanúgy szopizott, csak szegénykém tudott este legalább egy 3 órát aludni.

2012. márc. 25. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!