Nem szül valaki mostanában Gyöngyösön? Vagy esetleg aki a közelmúltban szült?
Figyelt kérdés
Érdekelnének a tapasztalatok. Miket vigyek, mire számíthatok.
Jó szülésznőre is várnék javaslatokat!
2012. febr. 8. 09:51
11/24 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott, hogy a baba velem lehetett szülés után 2 órán keresztül :) a szülőszobában.
Itt pedig sok hasznos info ha még esetleg ezt nem láttad:
12/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Tanulmányozom!!!
2012. febr. 20. 20:44
13/24 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott ég valami. A babának vihetek ruhát vagy kórházi ruhában kell lenniük?
2012. febr. 29. 12:55
14/24 anonim válasza:
Ezt nem tudom sajna megmondani, mivel én nem is akartam bevinni ruhát, nehogy elkeveredjen.
15/24 A kérdező kommentje:
Azért köszi :)
2012. febr. 29. 17:03
16/24 anonim válasza:
Én nyáron szültem szintén Nadimnál. Maximálisan jó választás:-). Az butaság, hogy nem adhatnak enni a gyereknek, mert az enyémnek biztos adtak,mert amikor szopiztattam volna, visszabukott a táp, de én örültem, hogy adtak neki, mert nekem csak otthon jött már meg a tejem, a kis haspók meg gondolom sikított, hogy üres volt a pocija.Én az Ildikó nevű csecsemőssel összekaptam, mert megalázott mások előtt, de a többiek nagyon kedvesek.Hogy ne járj így,javaslom, szülés előtt egy hónappal kezdj el inni tejelválasztást serkentő teát.Készülj sok szénsavmentes ásványvízzel.Nekem szárazkolbászt hozott a tesóm, arra aztán jó szomjas voltam.Ha mégsem jönne meg a tejed, kérdezd meg, hogy lehűtött forralt babavizet adhatsz-e a picurnak?A VIP szobára érdemes spórolni, csak három napig vagy bennt, és két éjszakát kell fizetni, de te is kifoghatsz idióta szobatársakat,akik nem hagynak pihenni,mert vagy telefonon, vagy neked nyomják folyton a rizsát.Amúgy a csecsemősök mindenre meg akarnak majd téged tanítani 3 nap alatt,amit kb. fél év mire kitapasztalsz.Látod,én már odáig jutottam, hogy még netezni is van időm:-))A gyerekorvos asszony egy tündér.Nagyon jó arc.Jó babázást neked!
17/24 anonim válasza:
Hát akkor Te szerencsés voltál.... Bár amikor néha elvitték gyanús volt hogy mindig aludt amikor visszahozták. Én konkrétan alig aludtam a kórházba, mert a babóm egyfolytában éhes volt... az uutolsó éjszaka nem bírtam és szóltam hogy segítsenek... akkor titokban adtak neki tápszert, mármint úgy titokban hogy nem mondhattam el az orvosnak, mert nem adhatnak mást vizen kívül. Szóval nem butaság! Ez igenis így volt! Szeptemberben szültem Gyöngyösön
18/24 anonim válasza:
Persze,kedves ellőttem szóló,hogy nem adhatnak nekik tápot,elvileg,mert a babák(gondolom te is rájöttél) nagyon okosak, s ha tele a pocak,akkor nem akarnak cicizni,az pedig akkor is fontos, ha nem jön még belőle semmi.Válaszodat olvasd el még egyszer, s akkor döntsd el, most adnak nekik enni, vagy nem,és akkor mi a butaság?Elvileg a babáknak van pár napi energiatartalékuk,amivel bírják,de ha meleg van,némi folyadék csak kell.Én magamtól, utólag jöttem rá, hogy adtak neki enni, de amint írtam, én nem bántam,mert az én kis haspókom még így is sebesre szopizta a cicimet(tehát őt nem vetette vissza a szopásban),és ismerve a kis erős hangját, szerintem éhségében az egész kórházat felordította.A kórház szabályai közt valóban ott van, hogy tápot semmiképp nem adnak, csak orvosi rendelvényre,és én ezt helyesnek is tartom.A kérdező megnyugodhat, mert a babák jó kezekben vannak,jó szakemberekkel és többségében kedves csecsemősökkel.
19/24 anonim válasza:
Elolvastam végig a válaszomat! Akkor adtak nekik amikor elvitték - gondolom mert nem akarták hogy ott sírjon nekik - meg akkor amikor már hulla fáradt voltam és segítséget kértem, mert a kialvatlanság nem gondolom hogy elősegíti a tejtermelést.... vagy szerinted igen? Én szó szerint nem aludtam semmit, csak akkor amikor elvitték. Nekem ez akkor sem tetszett hogy éhezett a babám! Mert igenis éhezett, mivel ő sem aludt semmit velem együtt csak folyamatosan cicizett szegénykém, ha meg letettem egy kicsit akkor sírt és tömte a száját! Szerintem igenis kellene kapniuk a babáknak - nem csak akkor amikor elviszik - hogy legalább aludni tudjon egy kicsikét!
20/24 anonim válasza:
És nem azt mondom hogy 3 óránként etessék meg... hanem legalább este 1x miután cicizett. Nem értem miért is lenne ez gond.... Talán tudott volna ő is meg én is pihenni? Talán neked több volt az előtejed és azért nem élted így meg a dolgokat mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!