22 hetes vagyok. Ma is éreztem mozogni a babát de nem olyan aktívan mint az elmúlt napokban. Csak nincs valami baj?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 18:53
1/6 anonim válasza:
Nyugi,nincs!A babák sem mindig egyformák!Nekem 24.héten nagyon keveset mozgott!Totál beijedtem,azonnal hívtam a dokim,mondta,hogy másnap menjek be hozzá,szerencsére semmi nem volt.26.héttől egyfolytában bulizik :D
Boldog babavárást!
29hkm
2/6 anonim válasza:
Emlékszem én is izgultam emiatt még a második terhességem alatt is, de egyszer sem volt semmi baj. Nem mindig egyformán aktívak a babák, de tudom, hogy az ember lánya nagyon be tud parázni ezen a dolgon. Mi ezért is vettünk egy szívhanghallgató-készüléket, engem megnyugtatott.
3/6 anonim válasza:
Nekem is kevésbé mozog most 2 napja, de az a lényeg, hogy napi 1x megmozduljon :)
4/6 anonim válasza:
1-2 napja nekem is lustább picit. :) 22 hetesen volt olyan, hogy épp csak egyszer moccant, már akkor is tiszta ideges voltam. :) Most 30 hetesek vagyunk, már a pici mocorgásokat is érzem, de van, hogy szétrúgja az oldalam, és kidugja a lábát, és olyan is, hogy csak este kezd táncolni, addig épp csak nyújtózik. 22 hetesen még sok a helyük, kutya baja! :) Gratulálok hozzá! :)
5/6 anonim válasza:
21 hetes vagyok. tegnap tűnt fel nekem is, alig mocorog. mozog,de közel sem olyan intenzitással,mint eddig. gondolom a frontok miatt.
6/6 Babi0906 válasza:
Az én fiam egyszer megállíthatatlan máskor meg ha leszakad az ég sem mocorog. Azért arra figyelni kell, hogy minden nap legalább egy pici remegést vagy mozgolódást érezz,de nem minden nap egyformán aktív :D
29+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!