Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen normális, hogy...

22 hetesen normális, hogy alig érzem mozogni a babám? De az előző napokban többet ficánkolt! Megérzi ezt a meleget ő is?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont ezt a kérdést akartam én is kiírni, aztán keresgéltem a keresőben és nagyon sokan vannak így. Én 16 hetes vagyok, második baba. Már 2 hete érzek mocorgást, 2 napja meg már kívülről is tapintható és látható volt a rugdosás, hanyatt fekve. Most meg 2 napja semmi, még mocorgás is alig. Sokan írják, hogy a meleg miatt kevesebbet mozog a pici. És azt is, hogy még olyan pici, hogy nem mindig nagyomja a méh falát, mert még elfér. Ezzel nyugtatom magam Biztos veletek is minden rendben.
2009. júl. 23. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szóval: nem mindig nyomja...

Bocsi

2009. júl. 23. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Még mennyire,hogy érzi....Szegény kis magzatokat is megviseli a hőség,ilyenkor kicsit lustábbak.

Ne izgulj,csak figyeld,az a lényeg,hogy mocorogjon...az már mindegy,hogy mennyit.

Kellemes babavárást!

2009. júl. 23. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Húúú... én hányszor feltettem ugyanezt a kérdést ilyenkor.

Nyugodj meg...ők is érzik az időjárást.Ma mi is nyugisak vagyunk.Nekem mondjuk a végére aktívabb lett,mint valaha volt.

Ne izgulj,csak pihizik.

38h

2009. júl. 23. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok. Az utóbbi 2 napban nekem is kevesebbet mocorgott és rugdosott a babám. Én is aggódom emiatt, de szerencsére van magzati szívhang hallgatóm, és azzal mindig gnyugtatom magam.
2009. júl. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!