Kinel mennyire mozgott a babaja szules kiirt napja elott, v szules elotti napokban?
Bocs, ha nem egyertelmu a kerdes.
Ejszaka rettentoe aktive a labikait felnyomja es rugdossa a bordaimat es aligkapok levegot, olyan pozokat vesz fel h neha nem tudom hany kisebb domb van a pocakomon.
Nyakdugo meg nem ment el, fajasok nincsenek.
Holnapra vok kiirva 40 het , elso baba, fiucska.koszonettel a valaszokert
Szinte semmit, az NST-ét 2 órán keresztül próbálták csinálni.
Könnyű és gyors szülést!
Utolsó másfél hónapban gyakran keltem éjszaka pisilni, de nem is kellett. Lényegében nyomott valamit és úgy éreztem, hogy ...
Viszont az utolsó 3 hétben rendszeresen vagy hajnali 1kor vagy hajnali 3kor ébredtem fel. Gondolom ő is.. ilyenkor volt, hogy csak hajnali 5kor vagy reggel 7kor tudtam elaludni. Iszonyat volt. Lányom nem volt egy rugdosódó "alkat", inkább csendesebb volt.
Mikor hazajöttünk a kórházból elsőnek 1-kor kelt fel, majd 5-kor. Végül ez kitolódott 3. héten hajnali 3-ra és 7-re.
Nem tudom, hogy a hasban töltött "szokás" és a születés utáni "szokás" mennyire mondható összhangnak, de nálunk így volt.
Nekem azt is mondták, hogy aki nyugodt terhességen ment át, annak nyugodt lesz a gyermeke is.. nos, ha ez így van, akkor a lányom a hasamban is sikított és gagyarászott, mert ezt szinte kezdetek óta csinálja. Imádja a hangját.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!