A CTG-k során 80-100-as keményedéseket is produkáltam (nem csak akkro amikor mozgott a babám), meddig húzhatom még?
Figyelt kérdés
Az első babámmal ilyen értéket akkor láttam csak a papíron amikor már azért mentem be,mert fájásaim voltak. Tehát szülni. Meg is született a lányom.
Múlt héten volt az első CTG (36+2), ha mozgot a babám még 100-ig is felment, de spontán is voltak 40-70 értékek.
Most a CTG-n (37+3) már spontán, a babám mozgása nélkül is voltak keményedések amiket sikerült mérni, 80-100 értékekkel. Ilyenkor nem fájt,csak bekeményedett a hasam.
Igazából ezek a keményedések már több mint 2 hete tartanak, és kb ilyen erősek itthon is, most hogy van CTG vizsgáltaom már tudom hogy mekkora erősségűek.
2011. dec. 30. 22:21
1/1 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy meddig húzhatod, de nekem 130-as fájásokat mért a gép és ehhez képest nem éreztem semmit, csak hogy keményedett a hasam. A méhszáj is teljesen zárt volt. Mindez 41+2 naposan, ezután beindították a szülést és még onnantól 25 órára lett meg a gyerek. Az orvos is azt mondta, hogy ha a gép eredményét nézi, akkor azt mondja, hogy már szülök, de ha rám néz, akkor nem épp úgy festek:) Aztán elmagyarázták, hogy a mérés a hasfal vastagságától függ, van akinek csak 80-ast mér és már óriási fájdalmai vannak. Inkább az számít, hogy mennyire rendszeresek és hogy mennyire nyílik a méhszáj, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!