Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák ti ugyanúgy...

30 hetes kismamák ti ugyanúgy érzitek a magzat mozgást mint egy hónapja, vagy másképp vagy kevesebbet mert én nem nagyon érzem inkább csak keményedéseket, hogy kidugja valamelyik részét és ti?

Figyelt kérdés
a doki azt mondta ne aggódjak mert vannak babák akik nagyon keveset mozognak . Ti hogy vagytok ezzel?
2009. ápr. 13. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyenkor ezekben a hetekben mozgott legtöbbet a baba.
2009. ápr. 13. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is pörög a leánykám, elég kellemetlen tud lenni néha. Bár Ő végig ilyen volt, már azon gondolkodtam, hogy egy szaltóval fog megszületni;)
2009. ápr. 13. 10:11
 3/6 anonim válasza:
Most a 29. hétben vagyok és sokat mocorog a baba.Egyre többet és erősebben. Mikor napközben mozgásban vagyok kevésbé virgonckodik, főleg reggel-este, mikor fekszem az ágyban, vagy ha délután pihenek, üldögélek, akkor érzem jobban.
2009. ápr. 13. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!En 30 hetes multam de nekem is a kisfiam inkabb csak nyomkodja magat.Hol itt hol ott dudorodik.:)Persze sokkal erosebben csinalja mint egy honapja kb es neha jol oldalba is rug.De inkabb ez a helyezkedes a jellemzo mostanaban.:)

Sok sikert a finisben.:)

2009. ápr. 13. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
32 hetesek vagyunk. Az én kisfiam nagyon aktív. Másképp mocorog már, mint ezelőtt pár héttel, de egyáltalán nem kevesebbet, sőt! :) Nagyon sokszor nyomja ki valamijét, valamint mocorog is rendesen. Főleg ha aludni szeretnék. :)
2009. ápr. 13. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia,

A fiam képes órákra síri csendben ellenni, amikor nem is biztos, hogy alszik, csak úgy van, néha meg olyan kabaré megy a pocakban, hogy ember legyen a talpán aki azt kibírja. Most alakítgatja a maga kis "napirendjét" ami nem esik egybe az én napirendemmel:D Ha azt érzi mindjárt alszok beindul, és amíg fel nem kelek mocorog, vagy rugdossa az ágyat, vagy nyomkodja ki magát, vagy focíííííííííí:)

További jó Pocakosodást:D

2009. ápr. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!