Kismamák! Mennyit mozgott a babátok az elmúlt napokban?
24 hetes kismama vagyok. Nagyon aktív a babám,de az elmúlt 2 napban belustult. Naponta többször bejelentkezik,főleg este és reggel,de fura mert idáig szinte az egész napot végig ficánkolta. A napi 10 mozgás bőven megvolt már ma reggel is.
Vannak hasonló tapasztalatok? Lehet a baba is a frontot érzi? Nyugtassatok meg légyszi!!
Boldog Babavárást!
Ne aggódj! Többektől hallottam és én is így vagyok, hogy kb. 2 napja lustább. Biztos a frontok miatt. Viszont ma már egy kicsit mozgékonyabb, igaz, most dolgozom és biztos nem tetszik ez neki sem :)
31 hetes kismami
Én annyira aggódtam, mert a kis állandóan mocorgolódós Babókám péntek-szombat-vas. de. alig-alig jelentkezett be, hogy el is mentem NST-re végül. Hála Istennek minden rendben van, és azóta aktívabb is a Drága :):) Szóval lehet hogy van valami most az időjárással...
Minden jót nektek is!
Nekem is alig mocorgott a napokban már kipróbáltam mindent,hogy érezzem rugdosni! Ma már sokkal aktivabb szerintem is az idöjárás miatt van hogy picit lustábbak!
Boldog babavárást!
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!