Teljesen el vagyok keseredve! Hasonló helyzetű kismamák! 38+4 napos vagyok és a napokban bolhacsípések lettek rajtam, azt sem tudtam mi az soha életemben nem volt még dolgom velük, most meg pár nappal a szülés előtt! Lehet valami baja a picurnak?
Én 38+5 vagyok. Biztosan bolhacsípések? Csak azért kérdezek vissza, mert az én hasamon is vannak apró kis valamik, amikre a védőnő azt mondta, a terhesség hozta ki. De nálam a lábaimon és a karomon is vannak ilyen pöttyök. Előtte sem volt szép a bőröm, de most abszolút nem az.
Mindenesetre kérdezz rá a védőnőnél, vagy ha nagyon aggaszt, akkor egy bőrgyógyásznál!
Szia!
Bizti bolha csípés? Mert ha van háziállatotok pl. kutya , macska; ott előbb kijött volna az ilyen. A bolha általában a "melegebbvérű" testeket szereti, ha nincs jobb , akkor mászik át az emberre. Igen , még terjedhet úgy is, hogy pl "bolhás" ember mellé ülsz valahol , de azok a bolhák fürdéssel könnyen távoznak. (ne értsd félre , nem a fürdésre célozgatok!!)
Szerintem menj el házidokihoz , az a biztosabb. Egyébként rajtam is vannak ilyen pontszerű "kiütések" , néhány, de ezek inkább apró pattanások , főleg a hasimon ; de nem is viszketnek.Lehet hogy ez is a hormonoktól van...
35 hetes kismami
előző vok. ezért szeretek néha ide irkálni! :)))az első válaszoló most megnyugtatott , hogy nem egyedül van ilyen "kiütésem". Csak én is furcsállottam ezt , mert a hasamon terheség előtt semmi pötty nem volt.
Most valamelyest elégedett vagyok :D bocsi , tudom ez nem fórum! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!