Reggel fél 8kor távozott a nyákdugó egyben.40+3 napos vagyok. Egy bő ujjnyira voltam kitágulva tegnap. Tapasztalt kismamák szerintetek van rá esély, hogy a napokban végre köztünk legyen a baba (fiú)?
Inkább pihenj!
szerintem 24-72 órán belül szülni fogsz.
Jó egészséget mindkettőtöknek!
A fájások csak úgy jönnek, nem kell előtte megérezned őket.
Úgyhogy lehet, hogy már csak órák vannak hátra.
De már nagyon a végén jársz, úgyhogy biztos, hogy nincs sok idő hátra. :)
Könnyű szülést!
Szia!
Nekem szakaszokban jött ki a nyákdugóm.(3 db-ban)
Ctg-re ne adj, mikor én voltam 39 hetesen, behívták a dokimat, h szülök, mert olyan értéket mutatott. Dokim hazaküldött.
40+0-nál a ctg semmit sem mutatott, majd mire kiértem a kocsihoz, akkor jött az első fájás. De nem gondoltam volna, h az, mert nem volt erős. Kerek 4 percenként jöttek. Szóval nálam agy kezdődött.
Van akinél meg egyből elkezdődik, mikor elmegy a nyákdugó.
Drukkolok! Könnyű, gyors szülést!
Majd írd meg, h mi volt! :)
11 hónapos kislány anyukája
Én lépcsőznék a helyedben,a kórházakban is ezt javasolják,vagy sétálást hogy hamarabb jöjjön.
A baba súlya igy állóhelyzetben a méhszájra esik,könnyebben indul.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Akkor megpróbálok türelmesen várni. Beszámolok, hogy hogyan alakult a dolog.
első v. vagyok.
a lépcsőzés valóban jó megoldás de nem most.
inkább a szimpla függőleges helyzet ami pont elég.
a lépcsőzés kifáraszthat és ha este beindul a szülés éjjel vajúdsz reggelre v. délelöttre lesz csak baba addig nagyon kimerülhetsz.
csináld azt ami jólesik egyél igyál sétálj v. pihenj.
Gratulálok! Gyors szülés volt, kicsit irigykedem! :)
Sok boldogságot és egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!