Terhesség és esküvő? HELP
Hú szegény együtt érzek, nekem kb ugyan ez volt.
Második babát vártam mikor házasodtunk.
vagy is mikor házasodtunk már 6 hetes terhes voltam.
Elsö is megkínzott, de ez nehéz volt.
Mindenképpen szerezz be ropi féle dolgokat. ami száraz, sós dolog, és addig tapasztlad ki mi az ami jobb a gyomrodnak.
èn az esküvöt átvészeltem.
Nyaralás nekünk 10 órás átszállásos út volt, 14 hós gyerekkel plusszban. aztán még hidroplánnal 1 óra út, majd kishajóval a tengeren.... Hát nekem a nászút kicsit hányingeres érzésre emlékeztet, de szuper volt így is.
Hideg folyadék, lassan, kortyonként. Orvostól, gyógyszerésztől kérhetsz tanácsot, hogy van e valami ezekre a rosszullétekre kismamáknak.
Vagy jóval korábban felkelsz, minthogy menned kellene és mire indulnod kell, túl leszel a rosszulléten
Gratulálok mindkettőhöz :-)))
Nekem annó azt mondta az orvos hogy "kifeküdni" a legjobb; mivel ez nálad nem lehetséges, őt kérdezd. Úgy tudom vannak olyan gyógyszerek, amiket lehet terhesség alatt is szedni, de mivel nagyon az elején vagy én azt tanácsolom, csak olyat szedj be, amit doki javasol!
Sok boldogságot! .-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!